Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Noslēgušās vindsērfinga sacensības "Burusports Balva 2009"

Jānis Pārums

Aizvadītas ikgadējās vindsērfinga sacensības "Burusports Balva 2009", kuras šogad notika jau septīto gadu. Ik gadu "Burusports Balva" notiek divos posmos – viens maija beigās, otrs septembra beigās.

Sacensības norisinājās Ķīšezerā, "Vindsērfinga Kluba 360" teritorijā. Nepietiekamā vēja dēļ startu tā arī neizdevās dot Slaloma disciplīnas braucējiem. Otrajā sacensību dienā organizatori ilgi domāja, ir vai nav vērts dot startu Formula disciplīnai. Vējš te bija, te pazuda vispār, bet divus braucienus Formulas disciplīnā tomēr izdevās novest.

"Raceboard" un jauniešu "Techno 293" klases uz startu devās septiņas reizes. Pirmajā dienā četras, otrajā trīs. Un pārsteigumu īpaši nebija. "Raceboard" disciplīnā par pirmo vietu pārliecinoši cīnījās Vita Matīse, pa reizei pirmais finišu sasniedza Gunārs Rozenbergs. Trešā vieta otrai Raceboard klases pārstāvei Ilonai Grīnbergai.

Prieks bija skatīties uz jaunajiem censoņiem – "Techno 293" klases U13 un U15 pārstāvjiem, kuri cīnījās par vietu uz pedjestāla; no U17 diemžēl tikai divi braucēji pārstāvēja savu grupu. Pirmās trīs vietas pa klasēm kopvērtējumā sadalītas sekojoši:

Raceboard
1. Vita Matīse
2. Gunārs Rozenbergs
3. Ilona Grīnberga

Techno 293
U13
1. Emīls Asmanis
2. Kristīne Dejus
3. Aleksandra Kaupa

U15
1. Roberts Bitenieks
2. Mārtinš Šveide
3. Kristiāns Krauklis

U17
1. Dāvids Reinis Joma
2. Kaspars Trinītis

Formula
1. Jānis Preiss
2. Ričards Omanbriedis
3. Māris Birzulis

Informāciju sagatavoja:
Burusports