Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Airētāja Gulbe gandarījuma braucienā nodrošina vietu PČ pusfinālā

Airētāja Gulbe gandarījuma braucienā nodrošina vietu PČ pusfinālā
Elza Gulbe
Foto: rowing.lv

Korejā notiekošajā pasaules čempionātā airēšanā trešo vietu gandarījuma braucienā izcīnīja vienīgā Latvijas pārstāve Elza Gulbe, tādējādi nodrošinot dalību sacensību pusfinālā.

Latviete startēja pirmajā no diviem braucieniem un finišēja trešajā vietā, 2000 metru distanci veicot 8 minūtēs un 1,86 sekundēs. A/B pusfinālā dalību nodrošināja katra gandarījuma brauciena pirmo trīs vietu ieguvējas, savukārt atlikušās sešas airētājas piedalīsies C finālā.

Jau ziņojām, ka Elzai Gulbei ar pirmo mēģinājumu neizdevās iekļūt pusfinālā. Pirms divām dienām latviete vienā no trim priekšairējieniem palika trešā, dažas sekundes atpaliekot no otrās vietas, kas garantēja dalību pusfinālā.

W1x klasē pusfināli gaidāmi pēc divām dienām, tomēr paredzētajā plānā iespējamas izmaiņas laikapstākļu dēļ, kā tas jau pieredzēts šajā čempionātā.

Izmantotie resursi:
World Rowing • The Official Site...

     [+] [-]

, 2013-08-28 09:20, pirms 11 gadiem
Malace