Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Notiks 3. Baltijas Sporta zinātnes konference

Andrejs Siliņš

Notiks 3. Baltijas Sporta zinātnes konference
Tatjana Koķe
Foto: Valda Kalniņa/AFI

Tradicionālā 3. Baltijas Sporta zinātnes konference notiks Rīgā no 2010.gada 29. aprīļa līdz 1.maijam "Maritim Park Hotel Riga" un to organizē Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija.

Iepriekšējās konferencēs, kas notika 2008.gadā Tartu un 2009.gadā Viļņā, tika novērota ārzemju kolēģu liela interese par Baltijas sporta zinātnieku aktivitātēm, tāpēc Rīgā plānojam uzņemt vēl lielāku dalībnieku skaitu no citām Eiropas valstīm un paralēli pētījumu kvantitātei akcentēsim to kvalitāti.

Konferences darbs norisināsies 5 sekcijās: veselība un kinezioloģija; augsto sasniegumu sports; psiholoģiskā sagatavotība un sports; rekreācija un vide; ilgtspējīga sporta izglītība.

Ar referātiem konferencē uzstāsies sporta zinātnieki no 15 valstīm: no Lietuvas – 52; no Latvijas – 50; no Igaunijas – 34; no Polijas – 11; no Spānijas – 5; no Zviedrijas – 4 un pa 1 pārstāvim no Norvēģijas, Somijas, Ungārijas, Beļģijas, Grieķijas, Izraēlas, Krievijas, Ukrainas un Baltkrievijas.

Konferences atklāšana š.g. 30.aprīlī plkst. 9.00.

Informāciju sagatavoja
LSPA rektora palīdze
Mudīte Rimbeniece