Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas galda tenisisti ar mainīgām sekmēm sāk PČ

Jānis Celmiņš

Latvijas galda tenisisti ar mainīgām sekmēm sāk PČ
Matīss Burģis
Foto: Istvan Polonyi

Šodien Japānas pilsētā Jokohamā sācies pasaules čempionāts galda tenisā. Pirmās kvalifikācijas kārtas spēles izspēlējuši arī Latvijas galda tenisisti.

Uzvaras pirmajās kvalifikācijas kārtas spēlēs izcīnījuši Latvijas galda tenisisti Oļegs Kartuzovs un Matīs Burģis. Kartuzovs ar 4:0 apspēlēja Krisu Džoljejoku no Kongo Republikas, bet Burģis bija pārāks (4:0) par Sami Herofu no Alžīrijas.

Zaudējumu kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlēs piedzīvojušas mūsu dāmas Andžela Kurmelova un Darja Drozda. Kurmelova ar rezultātu 1:4 piekāpās Oņiņekī Nuačkuvai (Kongo Republika), bet Drozda atzina Olgaz Bļizņecas (Moldāvija) pārākumu (0:4). Dāmu konkurencē pie uzvaras tika vien Latvijas pārstāve Baiba Bogdasarova, kura ar 4:1 apspēlēja sportisti no Dienvidāfrikas - Letšego Seleki.

Rīt mūsu sportistiem paredzētas otrās kvalifikācijas turnīru spēles.

Izmantotie resursi:
ittf.com



     [+] [-]

, 2009-06-08 16:49, pirms 15 gadiem
Ljoti jauki