Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rubļevska iekļūst finālā

Jānis Pārums

Rubļevska iekļūst finālā
Jeļena Rubļevska
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pasaules kausa izcīņas pirmajā posmā, kas norisinās Mehiko (Meksika) Latvijas sportiste Jeļena Rubļevska pārvarējusi kvalifikācijas sacensības un ar astoto labāko rezultāta A kvalifikācijas grupā iekļuvusi finālā.

Paukošanā Jeļena Rubļevska uzrādīja otro rezultātu, peldēšanā – 11., bet skriešanas un šaušanas kombinācijā viņai bija 14. rezultāts. Ar to bija pietiekami, lai A pusfinālā ar 3668 punktiem ieņemtu astoto vietu un pārliecinoši kvalificētos finālam.

Cits Latvijas pārstāvis Deniss Čerkovskis finālā netika. B pusfināla grupā viņš ar 4124 punktiem ieņēma tikai 21. vietu (paukošana – 12., peldēšana – 19., skriešanas un šaušanas kombinācija – 22.). Lai iekļūtu finālā Čerkovskim bija jāiekļūst starp 18 labākajiem. No 18. vietas viņu šķīra 128 punkti. Sacensību kopvērtējumā Čerkovskis ieņēma tikai 39. vietu 57 dalībnieku konkurencē.

Finālsacensības norisināsies šovakar un rīt.

Izmantotie resursi:
pentathlon.org