Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Miloslavskis: "Pareizi nesadalīju spēkus"

Miloslavskis: "Pareizi nesadalīju spēkus"
Romāns Miloslavskis
Foto: liepajniekiem.lv

No Eiropas čempionāta peldēšanā Eindhovenā atgriezies Latvijas peldētājs Romāns Miloslavskis, kurš tur sasniedzis līdz šim savu labāko karjeras rezultātu – septīto vietu.

Septīto vietu tik liela mēroga sacensībās Miloslavskis vēl nebija izcīnījis, turklāt abās viesošanās reizēs šajā pilsētā liepājnieks labojis Latvijas rekordus. Šoreiz atšķirībā no iepriekšējiem tik liela mēroga mačiem Miloslavskis izteikti koncentrējās vienai konkrētai disciplīnai – savai kroņa distancei - 200 metru brīvā stila peldējumam.

Šāda taktika attaisnojās, jo Eiropas čempionātā Miloslavskis pašam piederošo Latvijas rekordu laboja par trijām desmitdaļām, un tagad tas ir viena minūte un 48.55 sekundes.

"Kad pusfināla peldējumā sasniedzu finišu un paskatījos uz rezultātu tablo, biju pilnībā pārliecināts, ka ar šādu veikumu pietiks, lai iekļūtu labāko astoņniekā," atceras Miloslavskis, piebilstot, ka pēc finiša reizē ar prieku viņu pārņēma bažas par nākamo dienu jeb izšķirošo peldējumu, jo izteikti esot bijis jūtams nogurums.

"Protams, biju ļoti priecīgs par rezultātu, taču biju patērējis arī daudz spēka, ko īpaši izjutu nākamajā dienā. Tajā momentā būtu noderējusi masiera palīdzība, taču mums tāda nebija – ne masiera, ne arī ārsta," savu sašutumu pauž Miloslavskis, kurš piebilda, ka finansiālajā ziņā Latvijas peldētāju iespējas joprojām ir ierobežotas.

Ar Eiropas čempionātā sasniegto Miloslavskis ir apmierināts, taču vienmēr jau var labāk, un, kā atzina viņš pats, trijniekā iekļūt esot bijis sarežģīti, taču četriniekā gan varējis aizķerties.

"Manuprāt, finālsacensībās pareizi nesadalīju spēkus. Ja pirmos 50 metrus veicu ļoti straujā tempā, tad turpinājumā pamazām zaudēju saviem konkurentiem un vienmērīgu ātrumu nespēju noturēt, taču, lai arī neizdevās atkārtot pusfināla sasniegumu, arī šis rezultāts – 1:48.79 – nav slikts," teica Miloslavskis.

Izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv

  -1 [+] [-]

, 2008-03-28 14:42, pirms 16 gadiem
nu visiem naudas jaw nepietiek, pie tam taada sporta veidaa kaa peldeshanaa(znemot veraa panaakumus/vietas), bet anyway baigais malacis, veelu veiksmi, buus panaakumi, buus arii nauda!

     [+] [-]

, 2008-03-28 15:07, pirms 16 gadiem
Baigi nepaveicās. Cik saprotu, tad finansējumu piešķir tad, ja EČ vai PČ iekļūst sešiniekā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-28 15:28, pirms 16 gadiem
Ja tiek 1. latvija izpildija A normativu

  +1 [+] [-]

, 2008-03-28 15:42, pirms 16 gadiem
Manuprāt, finālsacensībās pareizi nesadalīju spēkus.
KO? Varbut nepareizi sadalija, bet nejau pareizi nesadalija...

     [+] [-]

, 2008-03-28 19:27, pirms 16 gadiem
impala tu tak duraks!!!

     [+] [-]

, 2008-03-28 19:41, pirms 16 gadiem
impala rakstīja: Manuprāt, finālsacensībās pareizi nesadalīju spēkus.
KO? Varbut nepareizi sadalija, bet nejau pareizi nesadalija...

tur ir viss pareizi gramatiski
malacis Romān