Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Liepājniekiem viss goda pjedestāls "Baltijas jūras kausā" vindsērfingā

Liepājniekiem viss goda pjedestāls "Baltijas jūras kausā" vindsērfingā
Ronalds Kaups
Foto: LOK

Ar Liepājas vindsērfinga kluba "Rietumkrasts" sportistu uzvaru noslēdzies "Baltijas jūras kauss", kurā U17 vecuma grupā trīs posmu kopvērtējumā visu goda pjedestālu aizņēma liepājnieki.

Pēc pirmajiem diviem posmiem Liepājā un Sopotas pilsētā Polijā kopvērtējuma pirmajā un otrajā vietā U17 vecuma grupā atradās Kristaps Keidāns un Ronalds Kaups. Pēdējais sacensību posms norisinājās Tallinā un tajā Latvijas sportisti nostartēja sekmīgi un nosargāja savas pozīcijas. Keidāns Igaunijā uzvarēja, bet Kaups finišēja trešais, taču ar to pietika, lai iegūtu sudraba medaļu kopvērtējumā. Savukārt cits liepājnieks Kaspars Trinītis pēdējā posmā spēja pacelties līdz kopvērtējuma trešajai pozīcijai, lai gan Igaunijā finišēja tikai devītais. Labāko piecinieku gan posmā, gan kopvērtējumā noslēdza Roberts Blūms.

Liepājā noslēdzies arī "Rudens balva 2010", kurā vindsērfingisti sacentās slaloma disciplīnā. Par sacensību uzvarētāju kļuva Tālis Pētersons no Lapmežciema, kurš sešu braucienu sumā apsteidza rīdziniekus Māri Ozolu un Māri Birzuli.

  +1 [+] [-]

, 2010-09-27 23:35, pirms 14 gadiem
Prieks par to