Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kuzmins pēc pirmās dienas deviņpadsmitais

Jānis Celmiņš

Kuzmins pēc pirmās dienas deviņpadsmitais
Afanasijs Kuzmins
Foto: sporto.lv

Latvijas izcilākais šāvējs Afanasijs Kuzmins pēc pirmās aizvadītās dienas Pasaules kausa posmā Milānā ieņem 19. vietu. Rīt sacensību dalībnieki izpildīs vingrinājumu otro daļu.

Pēc pirmās dienas Afanasijs Kuzmins ar gūtajiem 287 punktiem no 300 ieņem 19. vietu. Sacensības septiņkārtējais Olimpisko spēļu dalībnieks iesāka lieliski. Pirmajās divās sērijā latvietis guva 100 un 99 punktus un bija viens no līderiem, taču turpinājums nebija tik veiksmīgs. Pēdējā sērijā vien 88 gūti punkti, līdz ar to pēc pirmās dienas Kuzmins Pasaules kausa posmā Milānā ieņem 19. vietu 43 dalībnieku konkurencē.

Rīt sacensību dalībnieki izpildīs vingrinājumo otro daļu. Pēc Pasaules kausa posma Milānā Kuzmins atgriezīsies Latvijā, bet jau jūlijā dosies uz treniņnometni Krievijā.

eSports.lv jau informēja, ka Starptautiskā Šaušanas federācija aprīlī Kuzminam piešķīra Pekinas Olimpisko spēļu wild card. Kuzminam Pekinā būs astotās (!) olimpiskās spēles karjerā.

Izmantotie resursi:
issf-shooting.org

  +3 [+] [-]

, 2008-05-27 23:01, pirms 16 gadiem
cienīšu viņu līdz kapa malai. Džeks tā vietā, lai sēdētu mājās braukā pa pasauli un piedalās sacensībās. un 8. OG............respect
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-27 23:07, pirms 16 gadiem
prieks ka pārstāv latviju , jo tik pat mierīgi sen jau varēja pārstāvēt citus , teiksim , rašu, visu cieņu un veiksmi olimiādē.

     [+] [-]

, 2008-05-28 09:38, pirms 16 gadiem
Nav jau nekāds latviešu basketbolists,kurš domā vai spēlēt un trenēties izlasē ,vai atpūsties pēc grūtās sezonas.