Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Boņaskis tiksies ar Overēmu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Boņaskis tiksies ar Overēmu
Remijs Boņaskis un Alisters Overēms
Foto:k-1.com

Rīt, 28. martā Japānas pilsētā Jokohamā turnīra „K-1 WORLD GP 2009 IN YOKOHAMA” supercīņā savā starpā tiksies leģendārais K-1 sportists Remijs Boņaskis (Holande) pret MMA superzvaigzni Alisteru Overēmu (Holande).

Abu sportistu duelis notiks pēc K-1 noteikumiem. Cīņas formula – trīs raundi pa trim minūtēm. Neizšķirta gadījumā tiesneši ir tiesīgi pielikt divus papildus raundus.

„Alisters ir spēcīgs vecis un labs MMA cīkstonis, bet tagad viņš ir K-1. Gribu ar to pateikt, ka par 99% esmu pārliecināts, ka uzvarēšu, taču vienmēr paliek 1%, ka vari zaudēt. Esmu diezgan drošs par savu uzvaru,” portālam k-1.co.jp izteicās K-1 superzvaigzne Remijs Boņaskis.

Uz Boņaska komentāriem par viņa pārliecinošo uzvaru Alisters Overēms atbildēja ar ironiju: „Remijs ir K-1 čempions, un es vienmēr esmu gribējis pacīnīties ar viņu. Tāpēc tagad esmu priecīgs, ka man beidzot šāda iespēja būs. Taču pretēji viņam es nedomāju procentos. Es nebaidos no viņa izslavētās boksa tehnikas, bet vairāk no viņa tēlošanas. Bail, ka viņš nenokrīt zemē un netēlo, ka viņam sāp, bet patiesībā tas nemaz nav cietis. Vēl es gribēju pateikt, ka domāju, ja K-1 atlētu ieliktu MMA ringā viņš zaudētu deviņās cīņās no desmit.”

Atgādinām, ka Alisteram Overēmam šī būs tikai ceturtā cīņa K-1 ringā. Pēdējo K-1 cīņu holandietis aizvadīja pagājušā gada vecgada vakarā, turnīra „K-1 Dynemite” ietvaros, uzvarot ar nokautu jau pirmajā raundā citu K-1 zvaigzni Badru Hari.

Izmantotie resursi:
k-1.co.jp

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-28 14:51, pirms 16 gadiem
TV rāda?

     [+] [-]

, 2009-03-31 12:37, pirms 16 gadiem
man liekas ka vajdzeja piescirt overemam vins tomer izskatijas labaks