Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Notiks LOK Ģenerālās asamblejas sesija

Jānis Pārums

Notiks LOK Ģenerālās asamblejas sesija
Aldons Vrubļevskis

Piektdien – 28.martā, pulksten 11.00, viesnīcā "Radisson SAS Daugava" notiks Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Ģenerālās asamblejas sesija, kuras galvenais temats būs Pekinas olimpiskās spēles.

Sesijā tiks pārrunāti olimpiskajai saimei būtiski jautājumi saistībā ar augustā gaidāmajām Olimpiskajām spēlēm Pekinā.

Darba gaitā LOK prezidents Aldons Vrubļevskis sniegs pārskata ziņojumu par paveikto 2007.gadā, bet revīzijas komisija informēs par pagājušā gada budžeta izpildi.

Ģenerālās asamblejas viens no darba kārtības uzdevumiem ir apstiprināt LOK šā gada budžetu vairāk nekā 15 miljonu latu apmērā, lai varētu turpināt darbu pie LOK darba prioritātēm, starp kurām kā galvenās minamas Olimpisko spēļu sagatavošanas programmas startiem Pekinā un Vankūverā, Olimpiskās jaunatnes programma, kā arī reģionālās sporta attīstības programma.

2008.gadā LOK iecerējis turpināt valstiski svarīgu un nozīmīgu investīciju projektu realizāciju reģionālo olimpisko centru attīstībā. Jauni centri top Liepājā un Daugavpilī, tiek projektēts centrs Jelgavā, bet paplašināsies Ventspilī.

Tāpat sanāksmes laikā plānots pārrunāt nepieciešamību aktivizēt cīņu pret dopingu. 2006.gadā Latvija bija viena no pirmajām valstīm, kas atzina Pasaules antidopinga kodeksu. Tāpēc, apzinoties nepieciešamību pēc dopinga aprites ierobežošanas, Latvijas Olimpiskā komiteja, ir sagatavojusi Antidopinga noteikumus, kurus asamblejas dalībnieki gatavojas apstiprināt.

Informāciju sagatavoja:
LOK sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Āķe – Vīksne

     [+] [-]

, 2008-03-27 15:02, pirms 16 gadiem
A kā ar jaunatnes sporta prioritātēm???