Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Par Latvijas čempionēm kļūst Ogres "Moments" un Salaspils "Wild Things"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Par Latvijas čempionēm kļūst Ogres "Moments" un Salaspils "Wild Things"
Ogres meiteņu komanda "Moments" par Latvijas čempioņu kausa ieguvēju kļuva pēc desmit gadu pārtraukuma. Foto: frisbee.lv

25. februārī Kocēnu sporta namā Latvijas frisbija ceļojošo čempionu kausu vīriešu divīzijā nosargāja Salaspils "Wild Things", savukārt sieviešu komandu konkurencē pēc desmit gadu pārtraukuma prestižo trofeju izcīnīja Ogres vienība "Moments".

Vīriešu divīzijā Salaspils "Wild Things" aizraujošā finālā ar 13:11 pārspēja "Ventspili". Salaspilis komandai šis bija jau astotais tituls pēc kārtas. Bronzas godalgas tika Salaspils komandai “Wild Things 2”, kas mazajā finālā ar 13:10 pieveica "Valmieru". Spēlē par 5. vietu "Rīga" ar 11:9 uzvarēja "Ogri". Rezultatīvākais turnīra spēlētājs bija Salaspils "Wild Things" līderis Arvīds Žanis Orlovskis, kurš vidēji spēlē guva 10,5 lietderības punktus.

Sieviešu finālā "Moments" ar 13:11 pašā spēles galotnē pārspēja "Salaspils FK". Pie bronzas godalgām tika pagājušā gada čempione "Valmiera", kas ar 13:4 sagrāva Rīgas vienību "Hyper Flick". Sievietēm rezultatīvākā bija Linda Gulbe no komandas "Moments", kas tika pie vidēji 8.5 lietderības punktiem spēlē.

Latvijas telpu frisbija sezona noslēgsies 11. martā, kad Ogrē risināsies Baltijas telpu čempionāts.

Izmantotie resursi:
Latvijas Frisbija Federācija