Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas paukotājiem Maskavā vāji rezultāti

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Latvijas paukotājiem Maskavā vāji rezultāti
Sacensību norises vieta
Foto: www.juniorfencing.ru

Latvijas paukotāji ar pieticīgiem rezultātiem nostartējuši Maskavā notiekošajā Eiropas junioru čempionātā. Paukošanā ar floreti Tomam Stašulānam 40. vieta, bet Albertam Āboliņam 51.

Stašulāns startēja grupā, kurā bija seši sportisti un guva divus panākumus piecās cīņās, uzvarot austrieti Viktoru Vozņaku un ukraini Romānu Berdičevski. 1/64 finālā Stašulāns atzina poļa Maceja Vlošeka pārākumu.

Savukārt Āboltiņš savā apakšgrupā izcīnīja divas uzvaras sešās cīņās, pieveicot pretiniekus no Nīderlandes un Slovākijas, attiecīgi Edgaru van Everenu un Mihalu Vilemu, 1/64 finālam nekvalificējoties.

Stašulānam kopvērtējumā 40. vieta, bet Āboltiņam 51. vieta 65 sportistu konkurencē. Par čempionu kļuva vācietis Morics Kreplins. Atgādinām, ka aprīlī notikušajā pasaules čempionātā Stašulānam bija 30. vieta, bet Āboltiņam 46.

Izmantotie resursi:
juniorfencing.ru

     [+] [-]

, 2010-10-27 15:41, pirms 14 gadiem
atvainojos, bet vai tad nevar tik daudz pacensties un vārdu pareizi uzrakstīt!!? Kāds vēl alberts?? ROBERTS!!!