Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Grobiņā notiks Latvijas kausa izcīņa skeitbordā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

31. maijā Grobiņā notiks Latvijas un Grobiņas kausu izcīņa skeitborda slalomā. Sacensības notiks speciālajā un līnijslalomā, kā arī augstlēkšanā. Sacensību sākums 11:30.

Dalībnieki slalomā startēs vienā grupā. Junioriem līdz 17 gadu vecumam būs atsevišķs vērtējums. Sacensībās augstlēkšanā visi dalībnieki startēs vienā grupā, bet sākuma augstums būs 90 cm.

Sacensībās piedalīsies pasaules un Eiropas čempions slalomā Jānis Kuzmins, Eiropas vicečempions junioru grupā Gustavs Gailītis, labākais Liepājas slalomists Ainārs Jermačenko un citi. Īpaši uz sacensībām tiek aicināti šī sporta veida veterāni. Grobiņā agrāk bija ļoti spēcīgs un tradīcijām bagāts skeitborda klubs – "Country Boys Club", kuru vadīja Mārtiņš Vidzenieks un kurā darbojās tādi pazīstami skeitbordisti kā vairākkārtējais Latvijas čempions Jānis Birznieks un Andris Sedols. Visi interesenti varēs izmēģināt braukt ar slaloma dēļiem starp ķegļiem, kas ir visai atšķirīgi no strītstaila braukšanas.

Informāciju sagatavoja: Gints Gailītis

  +1 [+] [-]

, 2008-05-27 00:09, pirms 16 gadiem
Jā, senioriem arī viss notiek, skatos!