Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Par Latvijas čempioniem 100 lauciņu dambretē kļūst Valneris un Misāne

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Par Latvijas čempioniem 100 lauciņu dambretē kļūst Valneris un Misāne
Pirmais trijnieks vīriešiem. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Vakar, 25. februārī, Rīgā noslēdzās 72. Latvijas čempionāts vīriešiem 100 lauciņu dambretē un 52. Latvijas čempionāts 100 lauciņu dambretē sievietēm, par uzvarētājiem attiecīgi kļūstot Guntim Valnerim un Malvīnei Misānei.

Latvijas sieviešu čempionātā sacentās desmit dalībnieces un pārliecinoši startēja jaunās Latvijas dambretistes. Par Latvijas čempioni kļuva un zelta medaļu saņēma Malvīne Misāne, viņa ieguva 13 punktus no 18 iespējamiem. Otro vietu izcīnīja Jelizaveta Zaharova, iegūstot 12 punktus, viņai sudraba medaļa. Sliktāku papildu rādītāju dēļ trešajā vietā ierindojās un bronzas medaļu saņēma Alise Misāne, kura arī izcīnīja 12 punktus.

Latvijas vīriešu čempionāta finālā divpadsmit dalībnieku konkurencē par Latvijas čempionu ļoti pārliecinoši kļuva un zelta medaļu saņēma Guntis Valneris, viņš ieguva 19 punktus no 22 iespējamiem. Otro vietu izcīnīja Gunārs Gribuška, iegūstot 14 punktus, kas viņam atnesa sudraba medaļu. Trešajā vietā sliktāku papildus kritēriju dēļ ierindojās un bronzas medaļu saņēma Roberts Misāns, kurš arī izcīnīja 14 punktus.

Informāciju sagatavoja
Vladislavs Vesperis
Latvijas Dambretes federācijas
valdes priekšsēdētājs