Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas galda tenisisti cīnās Ķīnā

Latvijas galda tenisisti cīnās Ķīnā
Matīss Burģis

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ķīnas pilsētā Guaņdžou sākās pasaules komandu čempionāts galda tenisā. Tajā piedalās arī Latvijas vīriešu un sieviešu komandas, kuras 3. divīzijā cīnās par 49.-72. vietu pasaulē.

Vīriešu komanda (Matīss Burģis, Sandijs Vasiļjevs, Igors Sidorovs un Reinis Burģis) L apakšgrupā aizvadījusi trīs spēles, gūstot uzvaras visos mačos. Vispirms ar rezultātu 3:0 tika pieveikta Moldova, pēc tam ar 3:1 mūsējie pārspēja Venecuēlu, bet trešajā kārtā Latvija ar 3:1 lika kapitulēt Meksikas tenisistiem. Otrdien latviešus gaida svarīga cīņa par pirmo vietu apakšgrupā ar Igaunijas komandu, kura arī guvusi uzvaras visās trijās spēlēs.

Ne tik labi sekmējies Latvijas sieviešu izlasei (Inta Ļaudupe, Baiba Bogdasarova un Anžela Kurmeļova). Mūsējās aizvadījušas četras cīņas, divas reizes uzvarot (3:2 pret Puertoriko un 3:0 pret Mongoliju) un divas reizes zaudējot (1:3 pret Uzbekistānu un 0:3 pret Turciju). Rīt agri no rīta pēc Latvijas laika latvietēm jāspēlē par 3.vietu apakšgrupā ar Meksikas komandu, kurai arī ir divas uzvaras un divi zaudējumi. Uzvaras gadījumā mūsu sieviešu komandai būs iespēja spēlēt par 49.-60.vietu, zaudējuma gadījumā tikai par 61.-72.vietu

Izmantotie resursi:
www.lgtf.lv

  +3 [+] [-]

, 2008-02-26 11:26, pirms 17 gadiem
Burģis ir mūsu izlases līderis!
Var tikai apbrīnot Sandiju Vasiļjevu par viņa ilglaicību galda tenisā un izlasē! Drīz jau paliks 20 gadi, kā Vasiļjevs ir Latvijas (arī Latvijas PSR) ranga 1.numurs!
Sidorovs ir jauns un perspektīvs puisis, viņa īstie panākumi vēl tikai priekšā!

  +2 [+] [-]

, 2008-02-26 14:07, pirms 17 gadiem
Liels paldies tiem, kuri beidzot ielikuši esportā kādu ziņu par galda tenisu. Pateicos no sirds!
3 spēlēs 3 uzvaras! Malači! Nākamā spēle pret igauņiem - saņemieties! Latvija bija, ir un būs labākā! Līdzjutēji gaida uzvaras! Bet, ja arī nepaveicas - cepuri nost!

  +1 [+] [-]

, 2008-02-26 14:18, pirms 17 gadiem
Džeki uzvarēja Igauņus 3:1, tā kā pirmā vieta grupā ir praktiski garantēta!