Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ģimenes sportos visā Latvijā

Latvijas Tautas Sporta Asociācija (LTSA) šogad jau otro gadu organizēs Latvijas Ģimeņu Sporta festivālu, kas notiks daudzās mūsu valsts pilsētās.

"Ģimeņu festivāli tiek organizēti, lai veicinātu ģimeņu saliedēšanu un popularizētu fiziskās aktivitātes, kā neatņemamu veselīga dzīvesveida sastāvdaļu," saka LTSA ģenerālsekretāre Gaļina Gorbatenkova. "Viens no pasākuma galvenajiem mērķiem ir izkopt ģimenēs sportisku dzīvesveidu, kā arī motivēt ģimenes aktīvi atpūsties un pavadīt vairāk laika kopā."

Pasākumi risināsies 29. martā Kuldīgā, 19. aprīlī Rēzeknē, 17. maijā Lielvārdē, 6. septembrī Ventspilī, 11. oktobrī Cēsīs, 8. novembrī Madonā un 6. decembrī Rīgā.

Visi festivāli ir bezmaksas, līdzi nepieciešams tikai sporta tērps. Vienlaikus ar sporta sacensībām notiks arī vairāki izklaides pasākumi, tai skaitā uzstāsies cirka mākslinieki, muzicēs bērnu ansambļi. Sacensību uzvarētāji saņems vērtīgas balvas. Vēl festivālu laikā Valsts aģentūras "Sabiedrības Veselības aģentūra" pārstāvji informēs par pareizu uzturu, sportisko aktivitāšu nozīmi veselības uzlabošanā un saglabāšanā, kā arī atbildēs uz dalībnieku jautājumiem, kas saistīti ar cilvēku veselību.

Informāciju sagatavoja:
Juris Pāns, Reklāmas aģentūras "AD Balt" pārstāvis