Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas CS:GO komandas pirmoreiz piedalīsies augsta līmeņa turnīra kvalifikācijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvijas CS:GO komandas pirmoreiz piedalīsies augsta līmeņa turnīra kvalifikācijā
Foto: Goexanimo - Baltijas vadošā esporta organizācija

No 5.-31.oktobrim notiks CS:GO Centrālās un Austrumeiropas čempionāts un par 15 000 dolāru lielo balvu cīnīsies arī divas labākās komandas no Latvijas. Tās tiks noteiktas kvalifikācijas posmos. Pirmie posmi Latvijā notiks 27. un 28.septembrī.

Šāda iespēja Baltijas komandām radusies pirmo reizi. Paldies jāsaka kolēģiem no Čehijas kompānijas ''eSuba'', kas sadarbībā ar ''Intel'' organizē CS:GO Centrālās un Austrumeiropas čempionāta sērijas turnīru. Čempionāts notiks no 5.-31.oktobrim un tajā piedalīsies 32 komandas no 16 dažādām valstīm. No Latvijas par 15 000 dolāru lielo naudas balvu cīnīsies divas komandas.

No 27.septembra - 2.oktobrim kvalifikācijas posmos tiks noteiktas divas Latvijas komandas, kas piedalīsies čempionātā. Process sadalīts divos posmos - open un closed. No katra open kvalifikācijas posma 4 labākās komandas turpinās cīņu closed kvalifikācijā, kur arī tiks noskaidrotas tās divas komandas, kas pārstāvēs Latviju čempionātā. Dalība kvalifikācijas turnīros ir bezmaksas.

Ar prieku paziņojam, ka esam parūpējušies par to, lai šī turnīra pašas svarīgākās spēles Baltijas komandu izpildījumā redzēt varētu ikviens! Katras valsts closed kvalifikācijas izšķirošās spēlēs, kā arī Baltijas valstu komandu sniegumu CEE Champions Main stage turnīra ietvaros varēsi vērot LIVE tiešraidē GOEXANIMO Twitch, kur par spēļu komentēšanu gan latviski, gan angliski parūpēsies mūsu komentētāji.

Informāciju sagatavoja:
Goexanimo - Baltijas vadošā esporta organizācija

     [+] [-]

, 2020-09-26 00:13, pirms 4 gadiem
Darthvaka rakstīja: Komandu nosaukums??
Izlasi rakstu varbūt?