Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Jūlijā un augustā tiks organizēta ENRI vasaras badmintona Piramīda

Krišs Upenieks

Vasarā, un jo īpaši jūlijā, citkārt ir pārtraukums badmintona sacensību kalendārā, bet lai dotu iespēju spēlētājiem turpināt sacensties, tiek organizēts LBF reitinga turnīrs 9 nedēļu garumā - ENRI vasaras badmintona Piramīda.

Vasarā, un jo īpaši jūlijā, citkārt ir pārtraukums badmintona sacensību kalendārā, bet lai dotu iespēju spēlētājiem turpināt sacensties, tiek organizēts LBF reitinga turnīrs 9 nedēļu garumā - ENRI vasaras badmintona Piramīda.Turnīrs noslēgsies svētdien, 28.augustā, kad notiks ENRI vasaras badmintona Piramīdas fināls, taču finālturnīrā varēs piedalīties tikai tie spēlētāji, kuri būs nospēlējuši vismaz 3 spēles pamatturnīrā līdz 27.augusta plkst. 22:00.

ENRI vasaras badmintona Piramīdas noteikumi ir līdzīgi kā citu klubu un citu sporta veidu organizētajās "piramīdās". Spēlētāji tiek izkārtoti piramīdā, kad spēcīgākais ir augšā, un vājākie apakšā. Ikvienam no apakšas ir iespēja izaicināt augstākstāvošo, un gadījumā ja zemākstāvošais uzvar, tad viņš nostājas piramīdā virs zaudētāja, bet ja spēlē uzvar augstākstāvošais, tad abi paliek savās vietās. Par izsaukšanas niansēm var izlasīt Nolikumā.

Spēlētājiem ir iespēja izaicināt uz spēli ikvienu, kurš atrodas tai pašā rindā vai ne vairāk kā 2 rindas augstāk Izņēmums ir pirmās 3 rindas, jo visie šie 6 spēlētāji ir kā vienas rinda. Spēlētājam ir tiesības atteikties no spēles vai lūgt to pārcelt uz citu nedēļu, ja viņš jau attiecīgajā nedēļā ir nospēlējis vienu spēli Piramīdas turnīrā.

Lai pieteiktos,ir jānosūta pieteikums uz pieteikumi@badminton.lv, pieteikumā norādot, ka tas ir pieteikums uz Piramīdu, kā arī e-pasts vai telefona numurs, lai spēlētāji varēt izsaukt viens otru uz spēlēm.

Pieteikties ENRI vasaras badmintona Piramīdā var visu turnīra norises laiku, taču jāatceras, ka lai piedalītos finālturnīrā 28.augustā, spēlētājam ir jāpaspēj izspēlēt vismaz divas spēles pamatturnīrā. Teorētiski to var paspēt arī vienā dienā, arī sestdien, 27.augustā.

LBF reitingā tiks iekļauti tikai to spēlētāju rezultāti, kuri turnīra būs nospēlējuši vismaz divas spēlēs.

Dalība ENRI vasaras badmintona Piramīdā ir bez maksas, taču abiem spēlē iesaistītajiem spēlētājiem ir kopīgi jāsamaksā par ENRI badmintona laukuma īri. Dalība finālturnīrā būs 10 eiro.

Piramīdas turnīra spēles norisinās tikai kluba ENRI rīcībā esošajos “Victor” badmintona sacensību seguma kortos, Rīgā, Stirnu ielā 34a.

Piramīdā paralēli un vienlaicīgi notiks divi vienspēļu turnīri - sievietēm un vīriešiem.

Informāciju sagatavoja:
badminton.lv