Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Indians" nostiprina rezerves

Juris Miņins
Juris Miņins

"Indians" nostiprina rezerves
Huans Rinkons
Foto: AP

Augstākās Beisbola Līgas (MLB) komanda Klīvlendas "Indians" ir parakstījusi līgumus ar diviem spēlētājiem - iekšējās malas spēlētāju Toniju Graffanino un metēju Huanu Rinkonu.

Abi spēlētāji noslēdza zemāko līgu klases līgumus.

35 gadus vecais Grffanino, kurš MLB karjeras laikā ir nomainīijis septiņas komandas, pagājušajā sezonā aizvadīja 86 spēles Milvokī "Brewers" vienībā un vidēji atsita 23.8% metienu līdz augustā guva ceļgala savainojumu, kas viņam lika beigt sezonu.

Savukārt Rinkons 12. jūlijā tika atlaists no Minesotas "Twins" komandas. Šīs sezonas laikā labās rokas metējs laukumā gāja 24 reizes (visas nomainot citu metēju), tika pie 2-2 bilances un vidēji spēlē pieļāva 6.11 skrējienus.

Paredzams, ka Rinkonam būs viena atrādīšanās "Indians" treneriem un tad viņš, visdrīzāk tiks aizsūtīts uz Bufalo "Bisons" vienību, kas spēlē AAA līgā. Turpat arī tiks nosūtīt Graffanino.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-25 00:30, pirms 16 gadiem
Pirmkārt jau nav īsti pareizi dēvēt MLB par Galveno vai Augstāko beisbola līgu. MLB apvieno divas līgas - National un American un katrā no tām pat ir atšķirīgas nianses noteikumos. Un par tam līgām vislabāk ieiet minorleaguebaseball.com un apskatīties. Tur to līgu ir bez sava gala. Bet nu Triple-A spēlētāji ceļo vislaik uz arī uz lielajām komandām, tā ka līmenis tur ir būtībā tāds pats.

     [+] [-]

, 2008-06-25 10:04, pirms 16 gadiem
djrudd rakstīja: Pirmkārt jau nav īsti pareizi dēvēt MLB par Galveno vai Augstāko beisbola līgu. MLB apvieno divas līgas - National un American un katrā no tām pat ir atšķirīgas nianses noteikumos. Un par tam līgām vislabāk ieiet minorleaguebaseball.com un apskatīties. Tur to līgu ir bez sava gala. Bet nu Triple-A spēlētāji ceļo vislaik uz arī uz lielajām komandām, tā ka līmenis tur ir būtībā tāds pats.


MLB tiek dēvēta par Galveno/Augstāko nevis pēc "hierarhijas", bet gan tas ir pašas līgas nosaukuma tulkojums.

     [+] [-]

, 2008-06-25 10:06, pirms 16 gadiem
Hempo rakstīja: kāda ir to līgu "piramīda"?1. ir MLB,tad nāk AAA,jā?ir vēl kāda līga?


MLB, AAA, AA, A. Taču šie A norāda līmeni, pašas līgas šai līmenī ir loti daudz un dažādas.

     [+] [-]

, 2008-06-25 12:45, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: MLB tiek dēvēta par Galveno/Augstāko nevis pēc "hierarhijas", bet gan tas ir pašas līgas nosaukuma tulkojums.

Jrui, piedod, bet tas ne tuvu nav tulkojums! Major League Baseball tiešais tulkojums ir augstāko līgu beisbols un Minor League Baseball ir zemāko līgu beisbols. MLB apvieno divas līgas, MiLB apvieno n-tās līgas. MLB nav tas pats, kas NHL vai NFL. Skaidrojumu var izlasīt šeit: en.wikipedia.org: Major League Baseball - Wikipedia, the free...

     [+] [-]

, 2008-06-25 14:02, pirms 16 gadiem
djrudd rakstīja: Jrui, piedod, bet tas ne tuvu nav tulkojums! Major League Baseball tiešais tulkojums ir augstāko līgu beisbols un Minor League Baseball ir zemāko līgu beisbols. MLB apvieno divas līgas, MiLB apvieno n-tās līgas. MLB nav tas pats, kas NHL vai NFL. Skaidrojumu var izlasīt šeit: http://en.wikipedia.org/wiki/Major_League_Baseball


Bet vai tad es teicu "tiešais tulkojums"? MLB, vairāk, manuprāt, tiek uzstverta kā vienota līga, tāpēc arī tulkojums tika pielāgots.
Bet nu labi, tiks ņemts vērā nākamajos rakstos.