Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Riekstiņš - LSPA Konventa priekšsēdētājs

Andrejs Siliņš

Riekstiņš - LSPA Konventa priekšsēdētājs
Māris Riekstiņš
Foto: Lauris Vīksne, f64

Atjaunotā LSPA Padomnieku konventa pirmajā sēdā 22. maijā par Konventa priekšsēdētāju ievēlēja augstskolas 1985. gada absolventu, LR Ārlietu ministru Māri Riekstiņu, par vietnieku LSPA rektora padomnieku Anriju Brencānu.

Pirmajā tikšanās reizē akadēmijas vadība un Padomnieku konventa dalībnieki, kuri visi ir LSPA (LVFKI) absolventi, konkretizēja noteiktos augstskolas turpmākās darbības virzienus un jautājumus saistībā ar patstāvības nostiprināšanu. Notika sarunas parpapildinājumiem Sporta likumā, vienojoties par kopīgu sadarbību priekšlikumu iesniegšanā un jautājumā par LSPA īpašā statusa Latvijā nostiprināšanu ar likuma spēku.

Kā galvenos turpmākās sadarbības virzienus LSPA vadība un Padomnieku konvents noteica sadarbību divu nozīmīgāko un svarīgāko pasākumu organizēšanā:
• 3.Baltijas Sporta zinātnes konference Rīgā, LSPA, 29.04.-1.05.2010.
• LSPA 90.gadu dibināšanas jubilejas svinības 6.09.2011.

     [+] [-]

, 2009-05-25 14:05, pirms 15 gadiem
O,moš beidzot arī skifa vecajās sporta zālēs kāds lats ieripos!!!