Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Maija brīvdienās notiks "BFSC Kauss"

3. un 4. maijā Grobiņā, jātnieku sporta bāzē "Priedulāji" notiks jātnieku sporta sacensības un atpūtas pasākums visai ģimenei – "BFSC Kauss". Pieteikšanās sacensībām notiek līdz 1. maijam, tomēr jau tagad zināms, ka pieteikti 70 zirgi un ir liela atsaucība no sportistu puses.

Dalību sacensībās jau pieteikuši gan sportisti no visas Latvijas, gan arī labākie no Lietuvas un Igaunijas sportistu loka. Dienu pirms sacensībām – 2. maijā – starta kārtība būs apskatāma Latvijas Jātnieku federācijas mājas lapā www.ljf.lv.

„Maija brīvdienās mēs aicinām ģimenes apmeklēt „BFSC Kauss” sacensības, kurās varēs vērot lielisku jātnieku sniegumu, un ikviens apmeklētājs atradīs sev interesantu nodarbi no mūsu izklaides atrakciju klāsta”, stāsta SIA „Baltic Farm Supply Center” valdes priekšsēdētājs Ojārs Petrevics.

Sacensību apmeklētāji varēs vērot vēl neredzētus brīvdabas cirka priekšnesumus ar klauniem, žonglieriem, akrobātiem un dzīvniekiem. Aktīvākie – paši iesaistīties atrakcijās un rādīt savu sportisko sniegumu uz rodeo buļļa un milzu šautriņu mešanas sacensībās. Savukārt tehnikas cienītāji aicināti piedalīties radio vadāmas tehnikas atrakcijās. Darbosies arī piepūšamās atrakcijas.

Visas dienas garumā notiks arī amatnieku tirdziņš, kurā varēs aplūkot un iegādāties vietējo amatnieku darinājumus. Pauzēs starp sacensībām notiks intervijas ar sportistiem – iepriekšējā maršruta labākā snieguma uzrādītājiem.

Kā jau ziņots, „BFSC Kauss” ir jātnieku sporta sacensības, kas iekļautas Latvijas Jātnieku federācijas ieskaites sacensību sarakstā. Sacensību sākums 3. maijā plkst. 10.00 un 4. maijā – plkst. 9.00.

Kopējais sacensību balvu fonds ir 8540 Ls apmērā. Plašāka informācija un pilns kategoriju uzskaitījums sportistiem pieejams Latvijas Jātnieku federācijas mājas lapā.

„BFSC Kauss” ģenerālsponsors: SIA „Baltic Farm Supply Center”.
Pasākumu organizē sponsorēšanas aģentūra „SponsorKing” un SIA „NKI” sadarbībā ar Latvijas Jāšanas federāciju.

Informāciju sagatavoja:
Agnese Ruberte, "BFSC Kauss" mediju koordinatore