Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pāru slidojumā uzvara Ķīnai

Andrejs Siliņš

Pāru slidojumā uzvara Ķīnai
Godalgoto trijnieks
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas pilsētā Turīnā notiekošajā pasaules čempionātā daiļslidošanā trešdien tika sadalītas godalgas pāru slidojumā. Uzvarētāju laurus plūca ķīniešu duets Kvinga Panga un Jians Tongs.

Abi pekinieši saņēma augstāko žūrijas novērtējumu - 136,11 balles, kas ļāva sīvā cīņā apsteigt vāciešu pāri Aļonu Savčenko (dzimusi ukrainiete) un Robinu Solkoviju (135,22). Ar bronzas godalgām šoreiz nācās samierināties Krievijai - trešie bija Juko Kavaguti un Aleksandrs Smirnovs, aiz sevis atstājot citus tautiešus Mariju Muhortovu un Maksimu Trankovu.

Izmantotie resursi:
isuresults.com

     [+] [-]

, 2010-03-25 09:47, pirms 14 gadiem
Pāru slidojumos viss kļuvis tik prognozējams, trīnieks jau pirms sacensību sākuma bija par 90% skaidrs, lai gan jaunā tiesāšanas sistēma dažus jautājumus tomēr rada. Kavaguti un Smirnovs pēc diviem kritieniem tomēr palika uz pjedestāla, bet otrs Krievijas pāris un otrs Ķīnas pāris ar labi veiktām programmām un bez kritieniem paliek bez medaļām, kaut arī punktu starpība pirms izvēles programmas bija minimāla. Protams, ir daudz dažādu nianšu, kas to izskaidro, bet īsti loģiski tas nav.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-25 10:23, pirms 14 gadiem
Piekrītu Murenei. Aizkulises, aizkulises...
Apsveicu vāciešu pāri, lai gan žēl, ka viņiem neizdevās pakāpties uz augstākā pjedestāla...