Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kazeļņiks: "Esmu apmierināts ar rezultātiem!"

Kazeļņiks: "Esmu apmierināts ar rezultātiem!"
Agris Kazeļņiks

Latvijas stiprākais vīrs Agris Kazeļņiks paudis apmierinātību ar sasniegtajiem rezultātiem Spēkavīru Čempionu līgas pirmā posmā sacensībās "Tolmets Riga Grand Prix 2008", kas pērnajā nedēļā risinājās Rīgā.

Kā ziņots, par titula saņemšanu, kā arī 20 000 ASV dolāru naudas balvu cīnījās 14 pasaules stiprākie vīri, tai skaitā četri Latvijas pārstāvji. Par lielu prieku visiem mūsu spēkavīru atbalstītājiem, Spēkavīru Čempionu līgas pirmā posmā sacensībās "Riga Grand Prix 2008" Latvijas stiprākais vīrs Agris Kazeļņiks spēcīgajā konkurencē izcīnīja trešo vietu.

"Esmu ļoti priecīgs, ka uzrādīju tik labus rezultātus kopvērtējumā, kā arī tiešām smagajā NexcareTM nēšu disciplīnā," atzina Kazeļņiks.

Vairāki tūkstoši skatītāji varēja vērot spēkavīru izturību sešos sacensību vingrinājumos - Vikinga Presē - baļķa celšanā; ķerras stumšanā; automašīnas celšanā no zemes; stafetē, Atlanta akmeņu celšanā, kā arī īpaši smago NexcareTM plāksteru kastīšu nešanā. Šīs sacensības deva iespēju startēt pasaules līmenī arī vairākiem Latvijas atlētiem. Vislielāko sajūsmu un atbalstu izjuta Agris Kazeļņiks. Nopietna gatavošanās sacensībām un treniņos ieguldītais darbs atmaksājās, izcīnot trešo vietu spēcīgajā konkurencē un iegūstot bronzas medaļu.

Agris Kazeļņiks palika otrais NexcareTM nēšu vingrinājumā, kurš izrādījās viens no smagākajiem šajās sacensībās. Pārsverot aprīkojumu, tiesneši secināja, ka apsolīto 410kg vietā ir 454kg. Tomēr arī tas nebija šķērslis Agrim, jo šo sacensību vingrinājumu viņš veica 31sek, tikai 3sek atpaliekot no Židrūna Savicka.

Agris jau ir uzaicināts uz nākamo Čempionu Līgas posmu Dubaijā, kas notiks 6.-8. aprīlī.

Informāciju sagatavoja:
3M Sabiedrisko attiecību konsultante Brigita Zariņa

     [+] [-]

, 2008-03-25 13:18, pirms 16 gadiem
Agris Tolmets