Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Rīgā starptautisks badmintona turnīrs "Babolat Riga Open"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

SIA Teniss, Babolat zīmola oficiālais izplatītājs Latvijā, sadarbībā ar sabiedrisko organizāciju „Rīgas Skolēnu pils”, 2013. gada 26. un 27. janvārī Olimpiskajā Sporta centrā (Rīga) jau otro gadu rīko starptautisku badmintona turnīru “Babolat Riga Open”, kas ir lielākais un prestižākais badmintona turnīrs Latvijā.

Par šī gada turnīru

Turnīrā piedalīsies 125 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Zviedrijas un Japānas, kas cīnīsies par čempionu tituliem piecās kategorijās. Sestdien norisināsies vienspēļu cīņas, bet svētdien dubultspēles. Sestdien no 13:00 sacensības tiešraidē varēs skatīties portālā Sportacentrs.com.

Turnīra naudas balvu fonds ir 750 eiro apmērā, kas tiks sadalīts starp katras kategorijas 1. vietu ieguvējiem. Turnīrā arī piedalīsies viens no labākajiem Baltijas badmintonistiem - Kestutis Navickas, kurš pasaules reitingā šobrīd atrodas 88. vietā, bet viņa augstākais sasniegums ir 39. vieta. Viņš piedalījies arī Pekinas Olimpiskajās spēlēs. Turnīrā piedalīsies arī otrais un trešais labākais Igaunijas, kā arī visi labākie Latvijas badmintonisti.

Neliels ieskats pērnā gada turnīrā


Par badmintonu

Badmintons ir 2500 gadus sens sporta veids, kas iekļauts arī vasaras Olimpisko spēļu programmā. Šobrīd pasaulē dominē Āzijas sportisti, taču arī eiropieši ir sākuši pietuvoties šim līmenim. Latvijā badmintons vēl ir tikai attīstības stadijā, taču ar to nodarbojas sportisti visās Latvijas lielākajās pilsētās. Tas ir ļoti ātrs un dinamisks sporta veids, kas prasa zibenīgu domāšanu un veiklas kustības. Badmintonā volāniņa lidojuma ātruma rekords ir 414km/h, kas padara to par vienu no visātrākajiem sporta veidiem pasaulē.

     [+] [-]

, 2013-01-25 13:43, pirms 11 gadiem
Autor, kur turnīrs notiek?

     [+] [-]

, 2013-01-25 14:32, pirms 11 gadiem
Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā, Grostonas ielā.

     [+] [-]

, 2013-01-25 14:50, pirms 11 gadiem
Paldies!