Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Irije: "Mans mērķis ir uzvarēt pasaules čempionātā"

Japāņu mugurists Rjosuke Irije sarunā ar reportieriem Romā neatkāpjas no savas pārliecības, ka pasaules čempionātā peldēšanā pārspēs titulētos amerikāņu sāncenšus Raienu Lohti un Āronu Pīrsolu.

"Redzot savus pretiniekus klātienē, vēlme uzvarēt tikai pieaug," Irije stāstījis japāņu reportieriem pēc pirmās ieniršanas Romas atklātajā 50 metru peldbaseinā. "Peldējumi noteikti būs ļoti saspringti, es nevaru sagaidīt brīdi, kad cīņa par medaļām sāksies."

Irije atzīmē, ka pasaules čempionātam ir sagatavojies ļoti labi, un norāda uz savu lielisko sniegumu pirms mēneša notiekošajā pasaules studentu čempionātā Belgradā, kad japānis izcīnīja zelta medaļas 100 un 200 metru peldējumos uz muguras. "Esmu fiziskās formas virsotnē. Tāpat kā šeit, arī Belgradā bija atklātais peldbaseins un mans mērķis paliek nemainīgs neatkarīgi no sacensībām - uzvarēt. Rezultāts nav tas svarīgākais, galvenā ir zelta medaļa."

Pirms diviem mēnešiem Kanberā, Austrālijā Rjosuke Irije pārliecinoši laboja Raienam Lohtem piederošo pasaules rekordu, taču Starptautiskā peldēšanas federācija (FINA) atteicās to apstiprināt, jo tajā brīdī Irijes peldkostīms nebija iekļauts atļauto sarakstā.

Jūlija sākumā ASV atklātajā čempionātā Ārons Pīrsols laboja pasaules rekordus 100 un 200 metru peldējumos uz muguras, taču 200 metru distancē, atšķirībā no Irijes, tā arī nespēja distanci veikt ātrāk par vienu minūti un 53 sekundēm.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

     [+] [-]

, 2009-07-24 16:58, pirms 15 gadiem
Mugurists,saki? Nu,nu...

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 18:44, pirms 15 gadiem
mugurists, veederists, perdelists

-ists lieto atvasinot sveshvaardus!