Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Longhorns" uzvar, izšķirošā spēle - rīt

Juris Miņins
Juris Miņins

"Longhorns" uzvar, izšķirošā spēle - rīt
Teksasas metējs priecājas par uzvaru
Foto: AP

Ar Teksasas universitātes "Longhorns" uzvaru pār Luiziānas Valsts universitātes "Tigers" vienību noslēdzās ASV koledžu sporta asociācijas (NCAA) beisbola turnīra finālsērijas otrā spēle, kas nozīmē, ka čempionus uzzināsim tikai šonakt.

Tā kā sērijas pirmā spēle teksasiešiem nebija izdevusies, jo viņi, ne tikai devītajā izspēlē ļāva luiziāniešiem izlīdzināt rezultātu, bet arī, vēlāk, spēles 11. "iningā" izcīnīt viņiem uzvaru, tad šīsnakts spēlē "Longhorns" beisbolisti, kuri pēc ekspertu domām pirms šī turnīra bija spēcīgākā vienība visā valstī, sāka savu uzbrukuma ofensīvu jau no pirmajām izspēlēm.

Pirmajā izspēlē teksasieši guva vienu punktu, otrajā vēl vienu, bet trešajā - trīs, tādējādi panākot to pārsvaru, kas, kā vēlāk izrādīsies, arī būs pietiekošs, lai svinētu uzvaru šajā spēlē. Jāpiebilst, ka LSU "Tigers" savu vienīgo punktu guva otrajā "iningā".

Līdz ar "Longhorns" uzvaru kļuva skaidrs, ka šajā sērijā, uzvarētāj noteikšanai, būs nepieciešamas visas trīs spēles. Trešā un izšķirošā cīņa notiks jau šonakt.

Izmantotie resursi:
ncaa.com

     [+] [-]

, 2009-06-24 10:12, pirms 15 gadiem
Spele bija laba

Tiem kam ir ESPN America tie so speli vares redzet