Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Riga Diamonds" turpina uzvarēt

"Riga Diamonds" turpina uzvarēt
Foto: www.rigadiamonds.com

Joprojām bez zaudējumiem Latvijas Beisbola līgas sacensībās turpina spēlēt "Riga Diamonds/LU" komanda. Arī abās pārceltajās pirmās līgas spēlēs, kas notika sestdien, rīdzinieku kontā uzvaras - trešā un ceturtā šosezon.

Dienas pirmajā spēlē "Riga Diamonds/LU" šosezon jau otro reizi "nokautēja" savus principiālos pretiniekus "Riga Lions". Spēle tika noslēgta septiņos iningos ar rezultātu 15:3. Uz metēja kalniņa teicamu spēli atkal demonstrēja Andis Ansons, kas aizvadīja pilnu spēli. Arī iepriekšējā savstarpējā spēlē pirms nedēļas "LU" pārliecinoši sakāva "lauvas" ar desmit punktu pārsvaru - 17:7.

Dienas otrajā spēlē "dimanti" deviņos iningos pieveica arī Baldones "BBB/Baroni" ar 14:10. Spēli metēja pozīcijā uzsāka Kristaps Aizupietis, pret kuru Baldones vienība uzreiz guva četrus punktus un pēc pirmā ininga atradās vadībā ar 4:3. Otrajā iningā iesildoties potīti savainojušā Aizupieša vietā laukumā devās Igors Aleksejevs un veiksmīgi aizvadīja atlikušos 8 iningus. Spēli sev par labu, izmantojot pretinieku neveiksmes, Rīgas komanda lielā mērā nosvēra trešajā iningā, kuru noslēdza ar septiņu punktu pārsvaru un to arī noturēja līdz spēles beigām.

Līdz ar šīm uzvarām Riga Diamonds/Latvijas Universitāte ar četrām uzvarām četrās spēlēs ieņem stabilu pirmo vietu LBL 1. divīzijā.

Svētdien pirmās līgas pārceltā riņķa pēdējā spēlē tiksies Baldones un "Riga Lions" komandas, kā arī savstarpējās cīņas aizvadīs otrās līgas vienības.

Izmantotie resursi:
rigadiamonds.com
baroniem.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-05-24 02:38, pirms 15 gadiem
He,riktigi krumu maci.

  +3 [+] [-]

, 2009-05-24 12:42, pirms 15 gadiem
nu nav jau limenis augsts, bet prieks ka sis sporta veids attistas latvijā, un pec paris gadiem jau bus pavisam cits daudz augstaks limenis