Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Sportland" aicina uz fitnesa treniņu tirdzniecības centros

Jānis Pārums

Sadarbībā ar tirdzniecības centriem "Spice", "Alfa", "Domina "un sporta klubu "Veselības Fabrika" tiek organizēts "Total Body Workout" treniņš jau šo sestdien, 26.martā, pie veikala "Sportland" ieejas.

Lai popularizētu sportisku dzīves stilu un vērstu uzmanību pavasara sezonas sākumam, sporta preču veikals "Sportland" organizē sporta nodarbības tepat Rīgā, iecienītākajos tirdzniecības centros Spice, Alfa un Domina. Ikvienam būs iespēja vērot aizraujošu labāko basketbola komandu karsējmeiteņu šovu un ņemt dalību īstā sporta nodarbībā, kuru vadīs progresīvākie un sabiedrībā labi zināmie fitnesa treneri Ralfs Upmanis, Kaspars Ozoliņš un Marta Kešāne.

Programmā paredzēta pasaulē zināmo un Latvijā nesen ieviesto treniņprogrammu demonstrācija un apmeklētāju iesaistīšana. Dienas laikā ikvienam būs iespēja izmēģināt jaunākos trenažierus un ņemt dalību deju nodarbības apmācībā. Tiem, kas izrādīs atraktivitāti vai pārsteigs ar īpaši šim pasākumam sagatavotu tērpu, iegūs vērtīgu dāvanu no veikala Sportland.

Aktivitātes laikā veikali Sportland pārsteigs ar patīkamiem piedāvājumiem preču iegādei treniņiem, kā arī piedāvās konsultācijas, kā labāk sagatavoties fitnesa sezonai. Vairāk informācijas par pasākuma laiku un norisi pieejama Sportland mājas lapā SPORTLAND .

Pasaulē šādas kustības ir ļoti iecienītas. Sporta cienītāji un entuziasti sanāk kopā publiskās vietās un negaidīti izraisa sportisku aktivitāti, deju vai pat masu uzstāšanos, iesaistot apkārtesošos apmeklētājus.

Iedvesmai - līdzīgas kustības pasaulē:
YouTube
- Ujam Fitness - Flash Mob,...

YouTube
- The T-Mobile Dance

YouTube
- Flash mob Waka Waka (This...

YouTube
- Easy To Follow DanceX Workout...

Informāciju sagatavoja:
Laura Ošiņa, Sportland mārketinga vadītāja