Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Aicinās izmantot sabiedrisko transportu

2012. gada vasaras olimpisko spēļu laikā Londonas iedzīvotājus un viesus aicinās izmantot sabiedrisko transportu, velosipēdu vai iešanu kājām tā vietā, lai pārvietotos pa Anglijas galvaspilsētu personīgajā auto.

Plānots, ka šīs olimpiskās spēles apmeklēs ap 500 tūkstošiem interesentu, no kuriem 50 tūkstoši būs sportisti, sacensību oficiālās personas un žurnālisti.

"Vēlamies, lai spēļu laikā Londona kļūtu par sabiedriskā transporta pilsētu. Tas nenozīmē, ka būs aizliegts pārvietoties ar personīgo auto. Mēs vienkārši centīsimies izdarīt tā, lai pārvietošanās sabiedriskajā transportā, velosipēdā vai iešana kājām liktos pēc iespējas pievilcīgāka mūsu pilsētas iedzīvotājiem un viesiem, " sacīja spēļu orgkomitejas pārstāvis Devids Higinss.

Jāpiebilst, ka katrs sporta entuziasts, kurš būs iegādājies biļeti uz kādu no spēlēs iekļautajiem sporta veidiem, varēs bez maksas pārvietoties sabiedriskajā transportā.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru

     [+] [-]

, 2007-10-23 23:34, pirms 17 gadiem
..pieprasām un reklamējam labās rokas kustības ieviešanu..