Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

''P&G'' kļūs par Starptautiskās Olimpiskās komitejas sponsoru

''P&G'' kļūs par Starptautiskās Olimpiskās komitejas sponsoru
Žaks Roge
Foto: AFP/Scanpix

Kompānija ''Procter&Gamble'' kļūs drīzumā par 11 lielāko Starptautiskās Olimpiskās komitejas sponsoru. Vienošanās tiks noslēgta nākamnedēļ.

Līdz šim lielākie Starptautiskās Olimpiskās komitejas sponsori bijuši ''Coca-Cola'', ''Acer'', ''Atos Origin'', ''GE'', ''McDonald's'', ''Omega'', ''Panasonic'', ''Samsung'' un ''Visa''. Kompānijām sadarbības līgumi par Starptautiskās Olimpiskās komitejas sponsorēšanu noslēgts līdz 2016. un 2020.gadam.

Šodien tiek ziņots, ka jau nākamajā nedēļā Starptautiskā Olimpiskā komiteja noslēgs sadarbības līgumu ar ''Procter&Gamble''. Kompānija ''Procter&Gamble'' ražo un izplata tādus zināmus produktus kā ''Pampers'', ''Gillette'' un ''Pantene Shampoo''. Visticamāk, vienošanās tiks noslēgta līdz 2020.gadam. Pirmās olimpiskās spēles, kuras atbalstīs ''Procter&Gamble'', būs 2012.gada Londonas vasaras olimpiskās spēles.

Starptautiskās Olimpiskās komitejas pārstāvis atzinis, ka panāktā vienošanās ar ''Procter&Gamble'' ir labs notikums: ''Esam ļoti priecīgi, ka mums būs 11 liela mēroga partneris. Tās ir ļoti labas ziņas. Tas nozīmē, ka pasaules ekonomiskā situācija uzlabojas un kompānijas vēlas sadarboties ar Starptautisko Olimpisko komiteju. Tāpat līdz gada beigām vēlamies noslēgt sadarbības līgumu ar vēl vienu kompāniju.''

Tiek minēts, ka šī kompānija varētu būt ''BMW''. Ziņo gan, ka ''BMW'' plāno noslēgt sadarbības līgumu ar ASV Olimpisko komiteju līdz 2016.gadam par aptuveni 24 miljoniem dolāru.

Izmantotie resursi:
The top news headlines on current events from...