Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Alū var izlaist atlikušo sezonu

Juris Miņins
Juris Miņins

Alū var izlaist atlikušo sezonu
Mozess Alū
Foto: AP

Iespējams, ka Augstākās Beisbola Līgas (MLB) komandas Ņujorkas "Mets" kreisās malas spēlētājs Mozess Alū šosezon vairs neizies laukumā, jo viņa savainojums izrādās nopietnāks nekā tas tika paredzēts iepriekš.

Pagaidu "Mets" ģenerālmenedžeris Džerijs Manuels liekrakstam "New York Post" paziņoja, ka, iespējams, Mozess Alū šosezon vairs nevarēs doties laukumā un sezonas beigās arī beigs profesionālā sportista karjeru.

13. jūnijā, Alū jau trešo reiz šosezon tike ieskaitīts nepieejamo spēlētāju sarakstā, jo viņš iedzīvojās apakšstilba savainojumā.

Manuels uzsvēra, ka turpmākā sezona viņam ir jāplāno paturot prātā domu, ka Alū šosezon var neatgriezties komandā: "Es nevaru plānot, ka viņš atgriezīsies un es viņu ielikšu kādā konkrētā pozīcijā."

Tāpat Manuels sacīja, ka atkārtots apakšstilba savainojums, tam sekojošs ilgs atlabšanas process un arī nogurums var likt spēlētājam apdomāt variantu par spēlētāja karjeras beigšanu.

Intervijas turpinājumā, "Mets" ģenerālmenedžeris arī izteica laba novēlējumu un cerību, ka Mozess tomēr spēs atgriezties laukumā vēl šosezon.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com