Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Paukotāja Mihejeva aizkļūst līdz astotdaļfinālam Eiropas kadetu čempionātā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Paukotāja Mihejeva aizkļūst līdz astotdaļfinālam Eiropas kadetu čempionātā
Nellija Mihejeva. Foto: latgaleslaiks.lv

LETA. Latvijas jaunā paukotāja Nellija Mihejeva sestdien Itālijā sasniedza astotdaļfinālu Eiropas kadetu čempionāta sacensībās ar špagu.

Meiteņu sacensībās ar špagu Mihejeva, turnīrā būdama izlikta ar 46. numuru, no pirmās kārtas bija brīva, bet otrajā viņa ar 15:7 pieveica ar 19. numuru izlikto itālieti Karolu Makanjo, turklāt pēc tam viņa ar 15:11 pieveica arī sacensību 14. numuru Patrīciju Prokšīkovu no Čehijas.

Šīs divas uzvaras Latvijas jaunajai paukotājai ļāva iekļūt astotdaļfinālā, kurā viņa ar 6:15 pārliecinoši piekāpās ar trešo numuru izliktajai horvātietei Alicjai Klasikai. Tādējādi Mihejeva šīs sacensības noslēdza 15. vietā starp 100 paukotājām.

Svētdien puišu sacensībās ar špagu startēs Glebs Čaikovskis, kamēr meitenēm sacensībās ar floreti spēkosies Jekaterina Solodkiha, Juta Mālniece, Olga Šitova un Emīlija Maslobojeva.

Eiropas čempionāts kadetiem Itālijas pilsētā Fodžā ilgs līdz otrdienai.