Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ventspilī noskaidroti labākie peintbolā un velofrīstailā

Jānis Pārums

Svētdien, 22. februārī, Ventspils Ziemas skeitparkā visas dienas garumā valdīja sportiska rosība, jo notika sacensības "Ventspils open ekstrēmais turnīrs" gan peintbola spēlētājiem, gan velofrīstailistiem.

Kupls dalībnieku skaits bija ieradies uz peintbola spēli, kur plkst. 10.00 sacensības uzsāka 6 komandas – "Lynx", "Barss", "Kefīri", "Ozoliņi" un "Homjaki" no Ventspils, kā arī komanda "Extreme" no Piltenes. Spēles notika divos posmos un pēc fināla komandas ierindojās sekojoši: 1.vieta ventspilniekiem "Lynx", 2. vieta komandai "Barss", 3.vieta "Kefīri", 4. vieta "Extreme", 5.vieta "Ozoliņi", bet 6. vietā palika "Homjaki".

Sacensību uzvarētājiem Latvijas peintbola klubs dāvināja peintbola ieročus (marķierus). Patīkami pārsteidza uzvarētāju komandas "Lynx" dalībnieki, kas savas dāvanas novēlēja sāncenšiem uzdāvinot komandām "Extreme", "Kefīri" un "Ozoliņi" katrai pa vienam peintbola ierocim. Šādu draudzīgu žestu uzvarētāji nolēma veikt tādēļ, ka tiem jau īpašumā bija katram savs marķieris.

Savukārt no plkst. 14.00 aktivitātes Ziemas skeitparkā turpinājās ar BMX velofrīstaila sacensībām kurās startēja divas dalībnieku grupas – iesācēji un profesionāļi. Kopumā sacensībās piedalījās 12 dalībnieki, visi no Ventspils. Sacensības izvērtās ļoti interesantas gan pašiem braucējiem gan skatītājiem. Kā stāstīja paši dalībnieki, visi bija ļoti apmierināti ar sacensībām un labi pavadīto laiku un vēlētos lai šādi pasākumi notiek biežāk.

BMX velofrīstaila sacensībās vietas tika sadalītas sekojoši: Profesionāļu grupā 1.vietā Rihards Loginovs, 2. vietā Ansis Mārtiņjānis, 3. vietā Oskars Ābele. Amatieru grupā 1. vietā Ernests Šulcs, 2. vietā Gatis Freimanis, 3. vietā Mārtiņs Skačkovs. Labāko triku parādīja Krists Jankovskis.

Informāciju sagatavoja:
SIA "Olimpiskais centrs Ventspils"