Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Trīs atceltas sacīkstes astoņās dienās

Trīs atceltas sacīkstes astoņās dienās
Ronijs Akermans.
Foto - Scanpix

Diez vai kādu citu sporta veidu šobrīd vajā tik lielas neveiksmes kā ziemeļu divcīņu. Šodien paredzētās masu starta sacensības Zakopanē (Polija) tika atceltas uznākušā atkušņa un spēcīgā vēja dēļ, līdz ar to astoņu dienu laikā laikapstākļi piespieduši organizatorus atcelt jau trīs sacensības.

Jau ziņojām, ka pirms nedēļas spēcīgais vējš neļāva sarīkot piektdienas un svētdienas Pasaules kausa izcīņas sacensības Čehijas pilsētā Liberecē.

FIS sacensību direktors Ulrihs Vēlings atzina: "Mēs cerējām, ka sacensības varēs notikt. Piektdien notikušie gatavošanās priekšdarbi viesa optimismu. Diemžēl trasi uzturēt pienācīgā kārtībā neļāva gaisa temperatūra. Man jāsaka, ka tika sagatavots pārāk maz mākslīgā sniega. Dabīgais sniegs, protams, šādos apstākļos nokūst ātrāk."

Sacensību organizatorus kritizēja arī viens no pasaules labākajiem divcīņniekiem Ronijs Akermans: "Trase par 90 procentiem sastāvēja no dabīgā sniega. Jājautā, kādēļ organizatori pirms nedēļas, kad temperatūra bija desmit grādu zem nulles, nesagatavoja pietiekami daudz mākslīgā sniega."

Izmantotie resursi:
sport.rtl.de

     [+] [-]

, 2008-02-23 19:54, pirms 17 gadiem
Drīz tāpat visi ziemas sporta veidu posmi notiks tikai skandināvijā vai sibīrijā, bez variantiem

  -1 [+] [-]

, 2008-02-23 19:57, pirms 17 gadiem
Vai arī Ēģiptē un Turcijā

     [+] [-]

, 2008-02-23 20:08, pirms 17 gadiem
Drīzāk Dubaijā, tur gan jau, ka būtu pietiekami mākslīgā sniega