Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas smaiļotāju divnieks Eiropas spēlēs ieņem septīto vietu

Agris Suveizda

Latvijas smaiļotāju divnieks Eiropas spēlēs ieņem septīto vietu
Aldis Vilde.

LETA. Latvijas smaiļotāju divnieks Aleksejs Rumjancevs/Aldis Artūrs Vilde ceturtdien Eiropas spēļu finālā 500 metru distancē ieņēma septīto vietu.

Rumjancevs/Vilde, sacenšoties A finālā, distanci veica minūtē un 30,815 sekundēs. Viņi atpalika no uzvarētāju divnieka no Ukrainas nepilnas divas sekundes, kamēr otro un trešo vietu ieņēma attiecīgi Vācijas un Serbijas pārstāvji.

Dienu iepriekš Latvijas divnieks priekšbraucienā bija sestais, bet pusfinālā ierindojās trešajā pozīcijā, kas ļāva izcīnīt vietu A finālā.

Eiropas trešajās spēlēs Latviju pārstāv 96 sportisti 17 sporta veidos. Sacensības no 21.jūnija līdz 2.jūlijam notiks Krakovā un Mazpolijas reģionā. Eiropas spēles notiek reizi četros gados. Pirmās spēles notika 2015.gadā Baku, bet otrās - 2019.gadā Minskā.

Izmantotie resursi:
LETA