Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Inline hokeja izlase izcīna ceturto vietu FIRS pasaules čempionātā

Inline hokeja izlase izcīna ceturto vietu FIRS pasaules čempionātā
Renārs Kazanovs
Foto: World Inline Hockey

Argentīnā notiekošajā pasaules čempionātā inline hokejā (organizē Starptautiskā rollersportu federācija - FIRS) Latvijas valstsvienība ar 4:7 piekāpās ASV izlasei un noslēdza turnīru ceturtajā vietā.

Pirmajā puslaikā Čārlzs Boldvins guva trīs vārtus, bet amerikāņi izvirzījās vadībā ar 4:1. Otrajā puslaikā Artjoms Ogorodņikovs un Elviss Želubovskis panāca izlīdzinājumu, tomēr beigās ASV atguva trīs vārtu pārsvaru (7:4). ASV inline hokejisti līdz ar to izcīnīja bronzas medaļas, bet Latvija turnīru noslēdza ceturtajā vietā. Fināla spēlē Latvijas pāridarītāji čehi ar 2:1 pārspēja Franciju. Uzvaras vārtus pagarinājumā guva Patriks Sebeks.

Par rezultatīvākajiem hokejistiem Latvijas izlases rindās šajā čempionātā kļuva Miks un Edgars Lipsbergi ar sešiem punktiem (5+1 un 2+4). Piecus punktus nopelnīja Rūdolfs Maslovskis (4+1).

Pagājušā gada čempionātā Latvija palika astotajā vietā, kas līdz šim bija augstākais sasniegums. Pasaules čempionātos Latvija piedalās kopš 2012. gada.

Izmantotie resursi:
Welcome - FIRS - Inline Hockey

     [+] [-]

, 2015-06-22 13:05, pirms 9 gadiem
ir labi!