Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Gada labākais snovbordists - Voldemārs Siliņš

Gada labākais snovbordists - Voldemārs Siliņš
Voldemārs Siliņš

Nedēļas nogalē Liepājas klubā "Fontaine Palace" žurnāls "Triecinspēks" pasniedza "Gada Balva Snovbordā" sezonas labākajiem braucējiem un nozares speciālistiem. Par gada labāko snovbordistu tika atzīts Voldemārs Siliņš.

"Šī bija pirmā "Triecienspēka Gada Balvas Snovbordā" pasniegšana un mēs ceram, ka būsim iedibinājuši tradīciju apbalvot tos braucējus, kuru sniegums bijis vērā ņemams, un tos profesionāļus, kas ieguldījuši lielu darbu Latvijas snovborda attīstībā," stāsta žurnāla "Triecienspēks" veidotāji.

Uzvarētāji saņēma žurnāla mākslinieces Martas Silas veidotas balvas, kā arī labākais snovbordists Voldemārs Siliņš un pārējie šajā kategorijā nominētie sportisti kopā ar labāko fotogrāfu Uģi Brālēnu augustā dosies uz snovborda nometni Francijā, kur "Les 2 Alpes" kūrortā tiks organizēta īpaša foto sesija.

Pasaules pieredze rāda, ka snovborda gada balvas pasniedz tieši snovborda žurnāli, kuri uz lietām skatās no malas, visaktīvāk seko līdzi norisēm tirgū un var objektīvi novērtēt braucēju sniegumu sezonas laikā.

"Triecienspēks" ir pirmais un vienīgais latviešu autentiskais dēļu - snovborda un skeitborda - žurnāls. Ņemot piemēru no lielākajiem un labākajiem Eiropas un pasaules snovborda un skeitborda žurnāliem, "Triecienspēks" iznāk kopš 2006. gada un apkopo aktuālāko informāciju par skeitbordu un snovbordu, kā arī šogad plānots vairāk materiālu veltīt ūdens sporta veidiem Latvijā un pasaulē. Katrā žurnāla numurā atrodamas intervijas ar labākajiem un interesantākajiem braucējiem, dēļu sportu inventāra apskati, daudz labu fotogrāfiju no vietējiem un ārzemju fotogrāfiem, kā arī elegantākie triki no Latvijas dēļu sporta lietpratējiem.

Sezonas labākie braucēji

Nominācija Sportists
Labākais snovbordists Voldemārs Siliņš
Labākā snovbordiste Kristīne Bezbaile
Labākais fotogrāfs Uģis Brālēns
Sezonas jaunatklājums Toms Petrušēvics
Labākais skeiteris-snoveris Raitis Helmanis
Labākais snovborda parks Žagarkalns "Tele2" snovborda parks

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Grava