Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Eiropas U-23 čempionātā džudisti bez panākumiem

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Eiropas U-23 čempionātā džudisti bez panākumiem
Evija Puķīte
foto: judo-lido.lv

Antālijā (Turcija) turpinās Eiropas U-23 čempionāts džudo. Latvijas sportisti pagaidām ar rezultātiem neiepriecina. Šodien zaudējumus pirmajā cīņās piedzīvoja Aigars Mīlenbergs un Evija Puķīte.

Jau ziņojām, ka vakar savas pirmās cīņas zaudēja Viktors Grišins (-60 kg) un Maksims Morozovs (-66kg). Šodien no mūsu vīriešiem startēja Aigars Mīlenbergs, kurš svara kategorijā līdz 81 kg pirmajā cīņā tika galā ar baltkrievu Ruslanu Hriškeviču, bet otrajā zaudēja ungāram Šabolcam Križanam. Rīt Latviju vīru sacensībās pārstāvēs Viktors Reško (-100 kg) un Vladimirs Osnačs (+100 kg).

Neveiksmīgs starts Antālijā arī vienīgajai mūsu daiļā dzimuma pārstāvei. Evija Puķīte svara kategorijā līdz 70 kg pirmajā kārtā bija brīva, bet otrajā piekāpās ukrainietei Tatjenai Savenko.

Izmantotie resursi:
judo-world.info