Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sporta apakškomisijas vadītājs Riekstiņš kļūst par IZM parlamentāro sekretāru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Sporta apakškomisijas vadītājs Riekstiņš kļūst par IZM parlamentāro sekretāru
Sandris Riekstiņš un Anita Muižniece. Foto: IZM

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) informējusi, ka par jaunās ministres Anitas Muižnieces parlamentāro sekretāru iecelts Sandris Riekstiņš, kurš 13. Saeimā strādā par Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētāju.

Jaunās konservatīvās partijas (JKP) frakcijas priekšsēdētāja biedrs Sandris Riekstiņš pēc ievēlēšanas 13. Saeimā kļuva par Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētāju. Pirms pašvaldību vēlēšanām tika veiktas izmaiņas Ministru kabinetā, Izglītības un zinātnes ministres amatā Ilgu Šuplinsku nomainot Anitai Muižniecei.

Šodien Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) oficiāli informē, ka par ministres Anitas Muižnieces parlamentāro sekretāru iecelts tieši Riekstiņš. Savā paziņojumā medijiem Muižniece pauž, ka šāds solis sperts, lai stiprinātu sporta jautājumu risināšanu un tam pievērstu pastiprinātāku uzmanību.

''Saprotot, ka sporta jautājumi Izglītības un zinātnes ministrijā ir jāstiprina, es aicināju Sandi Riekstiņu pievienoties manai komandai un esmu gandarīta, ka viņš ir piekritis uzņemies parlamentārā sekretāra pienākumus. Sporta nozare līdz šim Izglītības un zinātnes ministrijā ir bijusi nepelnīti atstāta „pabērna lomā”, jo centrālie jautājumi vienmēr bijuši saistīti ar vispārējo un augstāko izglītību. Nu droši varēsim teikt, ka arī sportam tiks veltīta pienācīgā uzmanība, jo īpaši, tuvojoties budžeta sarunām,'' tā par lēmumu pievienot Riekstiņu savai komandai ministrijā pauda jaunā ministre.

     [+] [-]

, 2021-06-21 12:37, pirms 3 gadiem
Cik redzēts triperī, standarta populists

     [+] [-]

, 2021-06-21 12:42, pirms 3 gadiem
IZM parlamentārais sekretārs bez augstākās izglītības 🤔

     [+] [-]

, 2021-06-21 15:31, pirms 3 gadiem
Ļoti labi! Parlamentārā sekretāra funkcija ir nodrošināt IZM sasaisti ar Saeimu, ja vari būt Saeimas deputāts, tad arī vari būt PS, ko tur dod augstākā izglītība? Tipa ir papirs?

  -1 [+] [-]

, 2021-06-21 15:43, pirms 3 gadiem
Kad sāk šķist, ka zemāk par grīdu nokrist nav iespējams, jaunie ministri izdomā, kā tās izsist brīvajā kritienā: https://puaro.lv/cv/sandis-riekstins/
Saprotu, ministrienei vajag pie sevis par kalpu kādu, kurš stulbāks par viņu pašu, bet šis nu ir par traku, IZM galvenais ierēdnis ar apšaubāmu vidējo izglītību!
Būs labu labais pudeles brālis ministrei, kura, pašas vārdiem, jaunībā ir bēgusi no mājām, vāveri vicinājusi pa labi un pa kreisi, līdz pat uzlikšanai policijas uzskaitē!
Pieņemu, ka tagad par ierēdni Latvijā var kļūt tikai esot bandītam, kriminālajam elementam vai riktīgai ielu padauzai. QUO VADIS, LATVIJA?

     [+] [-]

, 2021-06-21 15:45, pirms 3 gadiem
sansid rakstīja: Ļoti labi! Parlamentārā sekretāra funkcija ir nodrošināt IZM sasaisti ar Saeimu, ja vari būt Saeimas deputāts, tad arī vari būt PS, ko tur dod augstākā izglītība? Tipa ir papirs?
Labi, ka šo vēl par Valsts sekretāru neielika, bet visam savs laiks...

     [+] [-]

, 2021-06-21 15:54, pirms 3 gadiem
Riekstiņš nav tik smuks kā Muižniece.