Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Ģimeņu spēles 2009" – aktīvās atpūtas svētki

Jānis Pārums

Šī gada 31. maijā Mežaparka Zaļajā teātrī jau otro gadu par godu Starptautiskajai Bērnu aizsardzības dienai "Sporta attīstības centrs" rīko "Ģimeņu spēles" – pasākumu bērniem, aktīvai atpūtai pilsētā.

Mežaparkā, Zaļā teātra un Rotaļu un aktīvās atpūtas pilsētiņas teritorijā bērni vecumā no 3 līdz 10 gadiņiem kopā ar vecākiem varēs izmēģināt savas spējas un spēkus gan lēcienos tālumā, gan braucienos ar divriteni, gan dažādos skrējienos. Būs arīdzan basketbola un florbola soda metienu konkursi, lielās spēles ģimenei – minigolfs un pulvertornis. Darbosies zīmēšanas iela un piepūšamās atrakcijas, kā arī vasaras kafejnīca un būs arī dažādu labumu tirgotāji. Visas dienas garumā “Ģimeņu spēļu 2009” laikā uz centrālās skatuves dalībniekus un viesus priecēs Latvijas Zelta talantu konkursa dalībnieki – tiks dziedāts, dejots, kā arī kopā ar lācīti Vinniju Pūku, kaķi Tomu un peli Džesiku izspēlētas visdažādākās spēles, rotaļas un konkursi.

Pasākuma rīkotāja “Sporta Attīstības centra” valdes priekšsēdētājs Juris Kokainis stāsta: „Ceram, ka Māte Daba mūs priecēs ar jauku laiku, lai daudzajām sanākušajām ģimenēm būtu ko izvērsties gan dažādu talantu izpausmēs, gan aktīvās atpūtas un sporta vingrinājumos, lai kopīgi pavadītais laiks nestu prieku un gandarījumu”, un atklāj, ka pagājušajā gadā Mežaparkā pulcējās vairāk nekā 1000 ģimenes ar saviem bērniem, kas kopīgi pavadīja aktīvu dienu dažādās sportiskās aktivitātēs.

Dalība pasākumā bērniem un viņu vecākiem ir bez maksas, pasākuma noslēgumā katrs bērniņš, uzveicis sporta olimpiādes disciplīnas, iegūs balviņu. Lūdzam pasākuma dienā reģistratūrā, kas atradīsies netālu no Zaļā teātra ieejas vārtiem, pieteikties ikvienu bērnu - sportot gribētāju, dalības karšu saņemšanai, kā arī, lai uzzinātu dalības noteikumus un iepazītos ar drošības instrukcijām pasākuma norises laikā.

Pasākuma programma:

11.00 Pasākuma atklāšana. Konkursa „Latvijas Zelta Talanti“ dalībnieku uzstāšanās un aktivitātes mazākajiem pasākuma apmeklētājiem. Lielās lelles, klauni u.t.t.
11.00 – 16.00, Zaļā teātra teritorija – Bērnu Olimpiāde
NEUTRAL tāllēkšana
CIDO basketbola soda metieni
VALIO skriešana
BURU SPORTS riteņbraukšana
KINDER florbola soda metieni vārtos
11.30 – 15.30, Zaļā teātra teritorija – Lielās spēles ģimenei – minigolfs, pulvertornis un piepūšamās spēles, kā arī vasaras kafejnīca.
11.00 – 16.00, blakus skatuvei – zīmēšanas konkurss „Mana Rīga”.

Informāciju sagatavoja:
Sporta attīstības centrs