Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Šīs nedēļas beigās - Burusports balva vējdēļiem

Arī šī vasara nav iedomājama bez vienām no tradicionālākajām un noturīgākajām vindsērfinga sacensībām Latvijā - Burusports balva vindsērfingā. Šogad tā norisināsies jau sesto reizi.

Burusports balvas izcīņa norisināsies divos posmos. Pirmais jau šo piektdien, 23. maijā norisināsies Ķīšezerā. Pasākums sāksies ap plkst. 10:00 ar dalībnieku reģistrāciju. Pirmais iespējamais starts plānots ap plkst. 13:00.

Sacensības turpināsies arī otrajā dienā, 24. maijā ar dalībnieku reģistrāciju 10:00, pirmo iespējamo startu 11:00. Pasākuma norises vieta Ķīšezers, Burusports vindsērfinga centrs, vindsērfinga kluba 360 teritorija, Annas Sakses 19 A.

Sacensībās starti tiks doti disciplīnās: Formula Windsurfing, Raceboard, Techno 293 un Slalom, kas gan atkarīga no laika apstākļiem.

Tā ir lieliska iespēja skatītājiem un līdzjutējiem vērot labākos vindsērfinga braucējus vienuviet, gandrīz pašā Rīgas centrā. Ķīšezers kā sacensību norises vieta pateicīgs ar to, ka dod iespēju sacensību skatītājiem, daudz ērtāk nekā jūras krastā, vērot uz ūdens notiekošās sacensības. Labākā sacensību vērošanas vieta Ķīšezera rietumu krasts, vindsērfinga Kluba 360 apkārtne vai ziemeļu mols.

24. maijā pēc spraigajām sacensībām, visi laipni aicinātu uz lustīgo afterparty, kas norisināsies „Rollbar Cafe”, kas atrodas turpat Ķīšezera krastā. Pasākums oficiāli sāksies no plkst. 18:00. Paralēli surf filmu un video skatīšanai, bāra apmeklētājiem spēlēs DJ KGB ( Riga/Losandželosa). Ķīšezera krastā. Bezmaksas Welcome Drink un īpašās cenas bārā. Sīkāks info un atrašanās vieta www.rollbar.lv.

Burusports balvas otrais posms plānots 26. un 27. septembrī, Liepājā, pilsētas pludmalē.

Informāciju sagatavoja:
Māris Birzulis, Burusports