Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sāksies jaunā burāšanas sezona

Sāksies jaunā burāšanas sezona
Foto:
www.sailing-latvia.lv

24. maijā trīs Latvijas jahtklubos Usmā (Usmas jahtklubā), Jūrmalā (Priedaines jahtklubā) un Jelgavā (Jelgavas jahtklubā) notiks sezonas atklāšanas regates. Turklāt Usmas jahtklubā paralēli sezonas atklāšanas regatei, tiks izcīnīts arī Usmas kauss sporta jahtām un atklāta izstāde "Buru foto 2007".

Usmas jahtkluba sezonas atklāšanas regates un Usmas kausa regates apvienotā parāde un karoga svinīgā pacelšana notiks plkst.11, bet starts regatēm tiks dots plkst.12. Plānots, ka abās regatēs piedalīsies kopumā vairāk nekā 30 dažāda lieluma jahtas, tai skaitā bērni un jaunieši. Regašu noslēgums plānots ap plkst.17.

Arī Priedaines jahtklubā un Jelgavas jahtklubā starts sezonas atklāšanas regatēm tiks dots plkst.12. Šajā regatēs piedalīsies attiecīgi aptuveni 20 un desmit dažāda izmēra jahtas, tai skaitā bērni un jaunieši.

Ceļojošās izstādes "Buru foto 2007" atklāšana Usmas jahtklubā notiks plkst.11.10. Izstādes autori ir burātāji un viņu draugi, tādējādi izstāde ir tik pat romantiska un azartiska, koša un harmoniska, videi draudzīga un tehnoloģiska - kāda ir burāšana.

Izstādē iekļautas 22 fotogrāfijas, kurās atspoguļoti ne vien dažādi burāšanas veidi (ledusburāšana, vindsērfings, kreiserburāšana utml.), bet arī burātāju dzīve (jahtklubi, personības, daba utml.). Ceļojošo izstādi "Buru foto 2007" ir izveidojusi Latvijas Zēģelētāju savienība, un tā ir pirmais šāda veida pasākums Latvijas burāšanas vēsturē. Fotogrāfijas ceļojošai izstādei no kopumā gandrīz 500 darbiem, kas tika iesūtīti foto atlasei "Buru foto 2007", izvēlējās speciāla žūrijas komisija.

Izmantotie resursi:
sailing-latvia.lv