Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Sporta laboratorijas vadītāja: "Sākumā latiņu nevajag likt pārāk augstu"

Sporta laboratorijas galvenā ārste Sandra Rozenštoka, viesojoties radio Pieci.lv, stāsta, ka rūpējas par sportistiem, lai viņi varētu ne tikai sasniegt labākus rezultātus, bet arī justies labi. Ar šo laboratoriju sadarbojas Latvijas basketbola savienība, futbola savienība, paralimpiskā komiteja, airēšanas federācija, profesionāli sporta klubi un citas organizācijas.

Video: Linda Gorska, radio Pieci.lv

Kristiāna Agule un Agate Rašmane. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Agulei 17. vieta, Upelnieks trīsdesmitniekā Pasaules kausā šaušanā

Azerbaidžānā notiekošajā Pasaules kausā šaušanā Kristiāna Agule izcīnījusi 17. vietu šaušanā ar mazkalibra pistoli 25 metru distancē, bet stenda šāvējam Dainim Upelniekam 28. vieta.
Roberts Lagzdiņš. Foto no sportista privātā arhīva.

Kanoe airētājs Lagzdiņš pie olimpiskās ceļazīmes netiek

LETA. Roberts Lagzdiņš ceturtdien Ungārijā Eiropas zonas olimpiskajās atlases sacensībās smaiļošanā un kanoe airēšanā kanoe airēšanas sacensību finālā finišēja astotais un olimpisko ceļazīmi neieguva.
Latvijas vīru izlase izcīnījusi kārtējo sudrabu. Pirmā no kreisās: daudzkārtējā pasaules čempione Zoja Golubeva.

Pasaules čempionāts dambretē noslēdzies ar Latvijas vīriešu komandas trešo sudraba medaļu

Portugāles pilsētā Albufeirā vakar, 8. maijā, noslēdzās pasaules komandu čempionāts sievietēm un vīriešiem 100 lauciņu dambretē, Latvijas vīriešu izlasei ar Gunti Valneri, Raimondu Vipuli un Robertu Misānu sastāvā iegūstot otro vietu arī ātrspēlē un izcīnot tādējādi trešo sudraba medaļu.