Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Paralimpiskais čempions Apinis dosies uz pasaules sporta spēlēm Indijā

Jānis Celmiņš

Paralimpiskais čempions Apinis dosies uz pasaules sporta spēlēm Indijā
Aigars Apinis
Foto: Andris Pimenovs

Latvijas Paralimpiskais čempions Aigars Apinis 21.novembrī dosies uz IWAS Pasaules spēlēm uz Bangalori, Indijā. Pasaules spēles risināsies no 22. novebra līdz 2. decembrim.

Uz IWAS Pasaules spēlēm Bangalorē, Indijā kopumā dosies 1 sportists un 2 Latvijas Paralimpiskās komitejas oficiālie pārstāji (treneris, masāžiste-fizioterapeite). Latvija tiks pārstāvēta vieglatlētikā lodes grūšanā un diska mešanā.

Sportists dodas uz sacensībām ar labi padarītā sagatavošanās darba bagāžu un uz pozitīvi emocionālā pacēluma. Aigaram Apinim ir labas izredzes kļūt par Pasaules spēļu medaļnieku, viņš un viņa treneris cer uz labiem panākumiem.

2007.gadā IWAS Pasaules spēlēs Taivānā Aigars Apinis kļuva par divkārtēju Pasaules čempionu lodes grūšanā un diska mešanā, uzstādot arī jaunus Pasaules rekordus. 2008.gada Paralimpiskajās spēlēs Pekinā Aigars Apinis kļuva pa divkārtējo Paralimpisko čempionu diska mešanā un ieguva sudraba medaļu lodes grūšanā.

Neskatoties uz valsts budžeta līdzekļu kraso samazinājumu invalīdu sportam šogad, pateicoties LR Izglītības un zinātnes ministrijas piešķirtajam finansējumam sportists varēja trenēties un gatavoties atbildīgajiem startiem, savukārt pateicoties Rīgas domes un Ķeguma novada domes finansiālajam atbalstam Latvijas delegācija varēs nokļūt un piedalīties IWAS Pasaules spēlēs Indijā.

Informāciju sagatavoja:
Andris Ulmanis

  +2 [+] [-]

, 2009-11-20 09:55, pirms 15 gadiem
Apbrīnoju šito cilvēku gribasspēku.

     [+] [-]

, 2009-11-20 10:39, pirms 15 gadiem
Super!!!!
Lai veicas.

     [+] [-]

, 2009-11-20 13:12, pirms 15 gadiem
gengsta10 rakstīja: Apbrīnoju šito cilvēku gribasspēku.
Pilnībā piekrītu. Lai veicas arī turpmāk!!