Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vasiļevskis, Kerčs un Rastorgujevs 21. jūnijā absolvēs LSPA

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vasiļevskis, Kerčs un Rastorgujevs 21. jūnijā absolvēs LSPA
Aicinājums uz LSPA izlaidumu
Foto: lspa.lv

Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju (LSPA) šonedēļ absolvē 162 jaunie sporta speciālisti, kuru vidū ir arī olimpiskais vicečempions šķēpa mešanā Vadims Vasiļevskis, mūsu biatlona izlases līderis Andrejs Rastorgujevs un bijušais Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Aleksandrs Kerčs, informē LSPA mājas lapa.

Diplomus par iegūto augstāko saņems arī slēpotājs Arvis Liepiņš, kurš gatavojas startēt 2014. gada olimpiskajās spēlēs, divi Latvijas biatlona izlases dalībnieki - Toms Praulītis un Rolands Pužulis, kā arī bijušais biatlonists, Vankūveras olimpisko spēļu dalībnieks Kaspars Dumbris. Starp absolventiem būs atrodami arī bijušais olimpietis, kamaniņu braucējs un tagadējais jauno kamaniņu braucēju treneris Kaspars Dumpis un divi Latvijas izlases handbolisti Andis Ērmanis un Egils Politers.

Visi nosauktie sportisti ir augstas klases sportisti, kuri LSPA studē uz atvieglotiem noteikumiem pēc individuāla mācību plāna, kas paredz iespēju studiju programmu apgūt divas reizes ilgākā laika posmā nekā to nosaka studiju programmas nolikums.

Jau tradicionāli LSPA absolventi diplomus par iegūto augstāko izglītību saņems pirmsjāņu noskaņās – 21.jūnijā, pulksten 11.00, VEF Kultūras pils Lielajā zālē.

Izlaidumā piedalīsies bakalaura, 1. un 2.līmeņa augstākās profesionālās izglītības studiju programmu absolventi, LSPA docētāji, darbinieki, studenti un absolventu sveicēji, kuru vidū būs LSPA rektors, profesors Jānis Žīdens, Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāra vietniece - Sporta un jaunatnes departamenta direktore Ulrika Auniņa-Naumova, Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers un citi.

Diplomus saņems:

123 absolventi, kuri iegūs profesionālā bakalaura grādu sporta zinātnē vienā vai divās no šādām kvalifikācijām:

- sporta skolotājs;

- sporta veida vecākais treneris;

- vadītājs sporta jomā;

- rekreācijas speciālists;

- fizioterapeits.

26 absolventi, kuri iegūs 1.līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas „Izglītības un sporta darba speciālists” diplomu ar kvalifikāciju „Sporta veida treneris”.
13 absolventi, kuri iegūs 2.līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas „Izglītības un sporta darba speciālists” diplomu ar divām no šādām kvalifikācijām

- sporta skolotājs;

- sporta veida vecākais treneris;

- aktīvā tūrisma menedžeris.

Informāciju sagatavoja:
LSPA sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja
Ilze Āķe-Vīksne

  -1 [+] [-]

, 2013-06-20 14:47, pirms 11 gadiem
Ūn?

  +1 [+] [-]

, 2013-06-20 15:40, pirms 11 gadiem
H3lp^ rakstīja: Ūn?
var iet sveikt ar ziediem, ja sie tur vispar bus tai izlaidumaa