Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Čerkovskim 23. vieta PK finālā Maskavā

Jānis Celmiņš

Čerkovskim 23. vieta PK finālā Maskavā
Deniss Čerkovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas pārstāvis Deniss Čerkovskis izcīnījis 23. vietu Maskavā notikušajās Pasaules kausa finālsacensībās. Par uzvarētāju kļuva ungārs Adams Marosī.

Pirmajā sacensību disciplīnā – paukošanā Deniss Čerkovskis sasniedza 21. rezultātu. Arī sacensību turpinājumā Čerkovskim par augstām vietām pacīnīties neizdevās. Peldēšanā 20. rezultāts, bet jāšanā Latvijas pārstāvim 24. vieta. Kombinācijā (skriešana + šaušana) Čerkovskis finišēja 17. vietā, posma kopvērtējumā iegūstot vien 23. vietu.

Uzvaru posmā svinēja ungārs Adams Marosī, kurš sacensības sāka vien ar 10. vietu paukošanā, bet to turpinājumā bija krietni pārliecinošāks – peldēšanā ceturtā vieta, jāšanā uzvara, bet kombinācijā trešā. Otro un trešo vietu ieguva attiecīgi mājinieks Iļja Frolovs un čehs Davids Svoboda.

Izmantotie resursi:
pentathlon.org

  +3 [+] [-]

, 2010-06-20 19:31, pirms 14 gadiem
Kur pazudis īstais Deniss ? Pēc sasniegumiem OS ir tikai kritums !

Ceru, ka rezultāti sāgs uzlaboties un Londonā viņš parādīs kas ir kas !