Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Finālā iekļūst Teksasa un Luiziāna

Juris Miņins
Juris Miņins

Finālā iekļūst Teksasa un Luiziāna
Teksasas "Longhorns" priecājas par uzvaru
Foto: AP

Vakarnakt, uzvarot Arizonas Valsts universitāti, ASV koledžu sporta asociācijas (NCAA) beisbola turnīra finālā iekļuva Teksasas universitāte un viņu pretinieki tajā būs Luiziānas Valsts universitāte.

Vakarnakt Omahas beisbola stadionos notika divas NCAA beisbola turnīra finālspēles, kurās uzvaras svinēja Luiziānas Valsts universitātes un Teksasas universitātes komandas, kas nozīmē, ka tās savā starpā tiksies Čempionāta sērijā.

Teksasa tikās ar Arizonas Valsts universitātes vienību, kas bija šo komandu otrā tikšanās reize šī gada Koledžu Pasaules sērijā, un arī šoreiz uzvaru svinēja teksasieši. Spēle bija visai sapsringta un uzvaru "Longhorns" beisbolisti guva vien devītajā "iningā", kurš tika uzvarēts ar 2:1, bet visas spēles rezultāts - 4:3. Par spēles galvenajiem varoņiem kļuva Kamerons Raps un Konors Rovs, kuri arī, ar "home run" sitieniem, guva izšķirošo pārsvaru par labu teksasiešiem.

Arī otrajā izslēgšanas spēļu zarā pusfinālā nebija nepieciešamas divas spēles, jo Luiziānas Valsts universitātes vienība pārliecinoši pārspēja pirms tam par "izdzīvošanu" spēlējušos arkanzasiešus, spēles rezultāts -14:5.

NCAA beisbola turnīra izšķirošā spēļu sērija, līdz trim uzvarām, risināsies no 22. līdz 24. jūnijam.

Izmantotie resursi:
ncaa.com