Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Eiropas raftinga čempionātā arī latvieši

Eiropas čempionātu raftingā, kas notika šā gada 13.–19. maijā Austrijas pilsētā Vildalpenē Salzas upē, pirmo reizi piedalījās arī Latvijas komandas.

Latvijas vārds tika pārstāvēts trijās R4 laivu klasēs (četri cilvēki laivā) viena sieviešu un divas vīriešu komandas un vienā R6 (seši cilvēki laivā) laivu klasē.

R4 laivu klasē Latvijas sieviešu komanda ierindojās 9. vietā, savukārt vīriešu komandas ieņēma attiecīgi 15. un 20. pozīciju. Visplašāk pārstāvētajā laivu klasē R6 Latvijas komanda ierindojās 15 vietā.

Ņemot vērā faktu, ka Latvijā nav straujūdens upes, kurās varētu pilnvērtīgi trenēties, tad rezultāti ir gana labi, lai netiktu vairāk! Eiropas čempionātā raftingā piedalījās komandas no 24 Eiropas valstīm.

Plašāk par ekstrēmo sporta veidu raftingu var uzzināt raftingsport.com

Informāciju sagatavoja:
Līga Bērtulsone

     [+] [-]

, 2008-05-20 20:55, pirms 16 gadiem
Debijas reizē- normaļoks
Gribēju sīkāk papētīt rezultātus, iegāju raftingsport.com: Raftingsport.com - Home un apstulbu. Izrādījās, ka sporta raftings ir braucienu četrcīņa- sprints, slaloms, nobrauciens (tā pārtulkoju ''downriver'') un H2H.
Tāpēc aizrādīšu raksta autoram, ka vajadzēja paskaidrot ko nozīmē H2H un downriver.