Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas airēšanas slalomistiem uzvaras Lietuvas kausā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas airēšanas slalomistiem uzvaras Lietuvas kausā
Jurita Ķeire. Foto: Jānis Dziļums.

Latvijas sportisti no airēšanas kluba "Baldone" ar panākumiem cīnījušies Lietuvas kausa airēšanas slalomā pirmajā un otrajā posmā, izcīnot godalgotas vietas un arī uzvaras.

Vokes upes trasē Griģišķē sacensības norisinājās divas dienas. Gan pirmajā,gan otrajā diena pirmo vietu C1 laivu klasē sievietēm ieguva Jurita Ķeire. Viņai arī pirmā posma sudrabs K1 laivu klasē sievietēm U14 vecuma grupā.

Pirmās vietas izcīnīja arī Edgars Grāvītis, kurš triumfēja K1 laivu klasē vīriešiem. Otrajā posmā uz goda pjedestāla kāpa arī Mārtiņš Brencis un Edgars Lucāns, kuri ieguva trešo vietu, Brencim to paveicot K1 laivu klasē vīriešiem U14 vecuma grupā, bet Lucānam - C1 laivu klasē vīriešiem U18 vecuma grupā.

Šajā nedēļas nogalē, no 22. līdz 23. aprīlim, Bauskā Mēmeles upes Lejas Dzirnavas plosta ceļa trasē norisināsies Latvijas kauss airēšanas slalomā.

Izmantotie resursi:
Jaunumi