Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Valnerim otrā vieta Pasaules kausa posmā dambretē

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Valnerim otrā vieta Pasaules kausa posmā dambretē
Guntis Valneris. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Guntis Valneris no Poljas atgriezies ar izcīnīto otro vietu Pasaules kausa posmā un ceturto vietu pasaules čempionātā ātrajā dambretē.

Sākumā no 12.decembra līdz 17.decembrim Polijas pilsētā Julinekā norisinājās Pasaules kausa posms 100 lauciņu dambretē un "Polish Open" sacensības, kur, iegūstot 13 punktus no 18 iespējamajiem, Guntis Valneris izcīnīja otro vietu.

Savukārt 18.decembrī turpat norisinājās pasaules čempionāts ātrajā 100 lauciņu dambretē, kur noslēgumā ar iegūtajiem 12 punktiem no 18 iespējamajiem Valneris ar vēl pieciem dambretistiem uzrādīja dalītu trešo līdz astoto rezultātu. Pēc papildus kritērijiem Guntim nācās samierināties ar ceturto vietu. Viņam tikai nedaudz pietrūka, lai stātos uz goda pjedestāla trešā pakāpiena.

Turnīros piedalījās vairāki pasaules TOP10 spēlētāji un tika pārstāvētas tādas valstis kā Nīderlande, Ukraina, Kamerūna, Polija, Francija, Lietuva, Itālija, Etiopija, Slovēnija un Taivāna.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija